IZVIRNO SPOROČILO: gaya24
No in je prišel 53cm dolg in 4680g težek :)
Yei

No, potem bo pa res še pestro
Gaya, pa je bilo potem kaj posebnosti pri porodu glede na velikost ali je šlo v redu? (no sej vem, da je pri vsaki drugače, sam vseeno me zanima

čas se bliža in vedno več razmišljam o tem kako bo)
Agataema a veš, da mi je ravno sodelavka zadnjič govorila o njeni porodni izkušnji in je imela podobno kot ti...šlo je ful hitro, potem je pa močno krvavela

Železo ji je padlo na 70 in je bla čist hin. Kaj pa o prevozu z
rešilcem si kaj razmišljala? Te sigurno hitreje do tja zapelje?!? Edino mož bi prišel malo z zamudo
Jaz imam pa nekaj novih nosečniških "tegobic" in sicer se moj mali vedno več premika tudi čisto spodaj in me včasih prav zapeče pri sramni kosti

pa včeraj mi je fajn pritisnil na pljuča in sem mogla kar ornk globoko dihat, pa seveda spanje je vsako noč slabše, kar nobena poza mi več ne paše

Sploh ne vem kam naj si še kaj podložim oz. kako naj se obrnem grrrr
Kar se pa
Dianatal gela tiče...sem razmišljala o njem, ampak enostavno ni in ni povratnih informacij, pa še ceno so postavili huh v višave...tko da se bolj nagibam k NE. Sem pa slišala, da se ga baje da dobit tudi v porodnišnici, da ga ne kupuješ prej če ti ga npr. sploh ne bi imeli časa vstavit...seveda pa nisem zasledila V KATERIH??? No ja, tuki smo res prepuščene same sebi...