Hvala za dobre želje, je pomagalo
. So mi podelili naslov, zdaj sem gospa magistra
. Jaz pa najbolj vesela, da je za mano. Je bilo pa prav luštno, samo komisija, ostalo pa familija in prijatelji, trema je hitro izginila. Po koncu pa sem bila od kozarca penine še bolj vesela, potem pa ful zaspana. In sem po dolgem času popoldne malo zadremala.
Gaya, tale CR je bil pa res precej zahteven, ubogica. Jaz sem bila po prvem ful zadeta še cel dan, pa rana je bolela, z dojenjem so bile težave. Ampak ta drugič je bilo čisto drugače, ful boljša anestezija, že po 3h urah sem sama vstala, dojenje od prvega dne (no, ko je mala k sebi prišla..). Tako da me tokrat ni nič strah.
Je pa G rekel, da se da tudi z spinalnim blokom v Lj narest, ampak se moram na pripravi to dogovorit.
Dramica, jaz se preoblačim 2x dnevno, pa dnevnih vložkov sem že nekaj škatel ponucala
. Pa sicer imam hlačke čisto mokre, od švicanja če ne drugega, ker itak takoj zakuham..
Mami je pa flancate za zagovor spekla, pa jih je k sreči še precej ostalo, grem se okrepčat
Lorch, a si poskusila z manjšo dozo Claritina? Naša Vesna je bila pri letu in pol cela v kozah, pika pri piki.. K sreči je tašča flaško lokalnega anestetika s klinike zrihtala, pa sem ji z vatirano paličko na pike nanašala.. Se ji samo ene dve poznata.. Tiste kreme bolj malo pomagajo. Tuširanje malo ohladi srbečico, mogoče gel aloe vera na ta hujša mesta..
< Sporočilo je popravil Putka -- 15.12.2010 19:28:38 >