Ja jaz. Upam, da je samo vpliv polne lune, ampak če bo šlo tko naprej ne vem kam bomo prišli. Tamala je že od 4h pokonc, spala sem 3 ure, dec je včeraj zvečer bruhal, ker so mu antibiotiki čist uničl želodec in črevesje, ampak da bi kej naredu na tem področju pa ne (bog ne daj, da bi vzel kakšen probiotik, al pa mal pazu, da ne je sam sendvičev pa pic...), doma mamo vse v razsulu, stvari za tamalega mam sicer pripravljene, ampak še nimajo svojega dokončnega mesta, ker še zdej ne vem kako nej organiziram sobo. Cel dan morm viset pr tašči, ker drugač je hudo (ker mi ona tamalo merka), poslušat neumestne kot na primer, da mam itak čist preveč cunj za tamalega pa nej jih eni njeni kolegici dam, k je babica ratala
, ne vem kaj je psu, ampak tko prdi, da zraven njega ne morem bit, ker mi slabo ratuje (ma ful občutljivo prebavo, ampak je na kuhani domači hrani pa tazga nismo mel že vsaj pol leta). Uglavnem AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Da ne omenjam, da kadar se spravim končat to diplomo pride nekaj vmes. Mam še za en ali dva dni dela, ampak se po petku ne upam več tok sedet, glede na to, da so se mi popadki začel spet po tistem ko sem preveč sedela (tko kot preden sem šla na bolniško), če pa delam po eno uro na dan pa nikamor ne pridem. Pol so pa itak zdej prazniki, tko da spet ne bo nič, ker je faks zaprt, januarja pa itak ne vem če si upam met zagovor glede na to, da grem itak lahko kadarkoli rodit.
Uglavnem hvala ker ste me poslušale, pa sorry za take negativne misli, ampak sem se mogla mal spucat.