Ful dolg spis napisala, pa me je ven vrglo, niti backspace ni pomagal...
ČESTITKE MOJANI IN OŽBEJ!!!
Zdaj pa spet:
Pregledala me je en rusinja dr. Irina ..., ful si je vzela čas, pogledala debele tace, poslušala
, zmerila trebuh, poslala še enkrat v laboratorij lulat, ker ji prvi izvid ni bil ok... Res sem bila hitro konec
, še cajtenga nisem uspela prebrat. Sem potem eno uro na kavi presedela, da sem dekompresijo dočakala.. Pa spoznala eno dekle, ima isti PDP kot jaz, sva cel čas preklepetali..
Je pa sestra rekla, da je od G odvisno, kdaj pošlje na CTG, očitno v Lj zdaj šele v 37T, meni bodo itak naslednji teden vse komplet naredili..
No, potem sva šla z možekom po nov bide, zdaj že visi in je v uporabi
.
Aja, pa še uro in pol sva na CSD zabila, zaradi priznanja očetovstva. Naju je potem še soc.delavka nadrla, da bi se itak morala naročit (ja kdo mi je pa to povedal
), potem je tipkala z dvema prstoma in vmes še klepetala. Sama s sabo, ker jaz sem se vzdržala. A, kako lepo ime imate.. a kar tri otročke... ste pogumna... možu a to je nova vozniška... blabla
Tako da sem se predstavi Hrestač v CD odpovedala, sem sestro poslala, ker enostavno nisem zmožna še dve uri v tistih stolih presedet.. Tudi zdaj grem počivat, dobro se naspite