Čestitke BAJCI!!!
Še ime punčke zaupaj, no!
Ja, tale RR kar zasvoji, Se spomnim pri Katji na porodniški, zjutraj s kavo z računalnik, pogledat kaj dogaja..
Imam par prijateljic, te so že rodile avgusta, ena oktobra.. Nekaj nosečk bo zdaj januarja, februarja.. Ampak se ravno ne slišimo/vidimo dnevno, tukaj je pa fajn malo pojamrat, ali pa se pohvalit, no počvekat. Tako da hvala punce, tiste ki pošiljate poste in mi krajšate čas..
. Saj bi z veseljem raje naokrog šibala, ampak nisem več sposobna.. Čist brez kondiicije, jo bom nazaj po porodu začela nabirat..
Telih mojih 100 kil tudi ni enostavno okrog prenašat
.
Ja, se pa mažem z domačimi zvarki, zaenkrat je najbolj fajn kombinacija Tea tree olje (protivirusno pa fajn hladi), čez pa baby puder..
Jaz torbe še nisem pripravila, imam pa kozmetično torbico že naštimano, ščetka, zobna pasta in to.. S sabo ne mislim preveč nosit, kakšne nogavice, spodnje perilo za vsak slučaj, kupila sem en paket vložkov. Bolj važni so papirji, te imam v materinski vedno s sabo.
Oblačila za dojenčka bom pa posebej naštimala, kar v lupinico bom dala, pa pajacek še pride, niti ne bo tako malo..
Aja, pa papirje moram še naštimat, bo mož takoj ko dobimo rojstni list urejal - otroški dodatek, pa na vrtec spremembo javit, da bo že januarski račun nižji