Dobro jutro drage mje januarke!
Kavica za vse, za opravičilo, ker me kar nekaj časa ni bilo tukaj...
A ste me kaj pogrešale? Sem imela kot prvo pestre priprave za praznike, potem pa smo se še predčasno odpravili v Rim, tako da od 28. 12. 2010 imamo za naju najlepšo punčo na svetu, ki sva jo poimenovala Živa
. Je res cukerček, pridna, kar lepo spančka, dojenje nama je tudi steklo, tako da uživamo maksimalno
. Moj je zdaj na očetovskem, potem bo koristil še dva tedna rednega dopusta, tako da se bomo navadili na novo življenje v troje
Ker se je Živa rodila predčasno, je bila bolj drobčkena, 48 cm in 2700, verjetno je tudi zaradi tega porod bil čudovit, nič nisem bila rezana, počutim se super, že iz porodne bi komot šla sama peš na oddelek
.
V porodnišnici mleka sicer še ni bilo ne vem kaj, sem jo sicer vedno prvo pristavila, potem pa je dobila dodatek, ali na flaško ali pa na brizgalko. potem so mi dali Tamwtil, da je mleko steklo, od prvega dneva doma pa se samo dojiva, ne gledam nič na uro, ampak na povraševanje
V glavnem, ful pije, prav golta.... Čer katero karkoli zanima, naj kar vpraša.... Se ne spomnim, kaj bi še glede tega napisala... Sem enostavno presrečna
Res ga ni lepšega, kot v naročje stisniti lastnega otroka....
Komentirala bom samo par malenkosti, kasneje več, ko bom imela malo več časa...
Modrček od da-da: uporabljam že iz časa nosečnosti, tudi zdaj, ko je mleko, je velikost super, se lepo raztegnejo, nimam res niti ene pripombe
. Zdaj imam tri, ampak bom po moje naročila še kakšnega, ker ne perem ravno nostop, pa tudi vidim, da se mi hitro popacajo z mlekom - ko se mala doji, ji včasih kar teče iz ust, pa gre malo na modrček in tak potem parkrat na dan in modrček res ni več za nošenje.... Glede na to, da mi ti idelano ustrezajo, ne mislim eksperimentirati in naročati drugje. Vsakič, ko sem naročila, sem dobila nekje v roku dveh dni, vedno vse BP, a tudi dosti raje naročam doma, se mi zdi lažje, tudi če slučajno želim naročeno vrniti.... Pa tudi njihove blazinice so mi enkratne...
Ajde, se beremo....