wipidipidu, ČESTITKE ŽIVI IN NJENI MALČICI
kok lepo je take novočke brat, supertruper
pri nas nič novega, razen to, da sem danes dobila po pošti paket - modrčka od da-da, sm sprobala, delujejo zlo udobni, sicer sm si predstavljala da so kaj podloženi, a pol se spodaj podloži samo blazinice al kako?
danes sem imela kar 2 obiska. Najprej je bla nonca pr meni, je pršla sprašvat kaj mi kupi za darilo za rd, če kaj rabim, pa ker nisem imela ideje in je ponudila kar finance sem ji omenila, da nameravam kupit sušilca in da lahko zanj kaj prispeva. Prej je prišel pa še nonč in prinesel pošto in krompirjeve kifeljčke, njami
sicer mi je malo bedno, ker vem da jima je težko hodit po stopnicah, ampak sem bila pa vesela družbe, ker sem sicer vse dni sama
moj dragi se še vedno rajši ukvarja s pokvarjenim traktorjem in podobnimi zadevami, kot da bi mi pomagal narediti štorkljo, ali pač preživel malce časa z mano, dokler sem še 2v1
upam da nama vsaj za vikend rata it do Bohinja, plavat, ker že tolk časa sanjam o tej vodi
lora83 mislim da imam jaz bolj pozno uro (okoli 10-30 se mi zdi) kar se mi je zdelo že prav čudno, ponavadi sem vedno imela okoli 9.20.
Glede pritiska pa moram povedat, da sem ga imela v ponedeljek prav presenetljivo nizkega, še nikoli tako... 104/59, ne vem kaj bi to pomenilo, lahko da mi tudi ni točno izmerila, ker je bila ena praktikantka na ctg-ju...
Špagetek glede tašče sočustvujem s tabo, sicer sama nimam problemov z njo, res brez pripomb, ampak je pa zato tast na mest hudiča... ne vem kako bomo pol to folgal, glede na to, da bomo v isti bajti živel. Sicer ločeno, ampak dvomim da se mu bom lahko izognila...
grem končat kosilo, se slišimo