DROBIŽEK ČESTITKE ZA HANO!!
Jaz pa dopoldan bla pri G na CTG-ju in je vse ok.Rahli krči maternice,malemu srček baje super utripa
..sm si misla,naj bi mi zvečer merli popadke,ko me začne fajn zvijat..sicer pa je tud Putka bla danes na CTG-ju-javi,kako je.
Spotoma sm šla še v dm po previjalno torbo in je res super-šikano,da še 2pleničke,kremico,robčke zraven dobiš
.
To je pa res fuul znižana varuška v Merkatorju,sama tega nebi našla,ker nikoli ne kupujem,tam,bom pa šla pogledat.Se mi zdi,da je kar priročna,če nisi blizu malega,pa lepo slišiš,če kaj potrebuje,čeprav naši starši,dedki,babice tega še niso poznali,pa smo mi ravno tk odrasli
...zdaj so pa drugi časi...
Ohh,ponoči sm tk slabo spala..
..je
ravno takrat,ko sm zatisnila oči začel na vlko brcat,plesat po trebuhu,tk da sm mogla na wc letat
..moj pa spal zravn ko klada
..
A ima katera rok pri koncu januarja in gre v Mb rodit??Kako je tam z epiduralno,a moraš plačat??nekaj vem,da jo imajo na voljo 24ur,drugega pa..za razliko od Ce..v Ce je za plačat baje čez 100e
Groooza!!Že tako ali tako plačujemo po moje PREVEČ teh zavarovanj,pa nam vse manj stvari krijejo
...da jih ni sram bande!!!!
Sm se mal preveč razkurla,sam kar je res je res
!!
No,lepo se imejte in sporočajte še lepe novičke!!!Mogoče bo te dni le privekal na svet kak
...moj še ne
papa