IZVIRNO SPOROČILO: jmpolona
Sem bla pa priča ultra hitremu porodu - eno je mož ravno pripeljal, so jo pripeljali na postelji z dvigalom in roku 2 minut je kar v ambulanti rodila. Niso imeli niti časa je dat rodit v porodno. Jaz pa čakala na pregled in so jo mimo peljali, pol pa se takoj že zasliši jok otročeka - sem se kar zjokala
. Nekaj takega bi jaz - samo lahko le traja kakih 20 minut dlje
.
Jaz si tudi želim takega poroda, no lahko traja malo dlje, da me vsaj do porodne pripeljejo.
Na žalost se je ta teden začel že zame malo slabše, ker sem se 3x ponoči zbudila in ko sem zjutraj vstala so se moji hemeroidi odločili, da mi bodo danes vse živce požrli in me spet bolijo ko zmešani. Pa ravno ene dva dni nazaj sem rekla, da so se malo poboljšali in malo manj bolijo. Danes je pa spet kriza.
Pa še čez slabe tri ure peljem

na letališče, ker gre na službeno pot in šele v četrtek pride nazaj. In po pravici povedano me resnično skrbi, da bi se kaj začelo dogajat, ker resnično ne želim it rodit brez njega, ker je on moja upora in nočem it čez take stvari brez njega.
HB sem se dogovorila z njegovo sestro, da bo te dni ko je moj dragi odsoten prišla in mi pomagala

skopati in spat spraviti.
Da ga ne bom jaz preveč dvigala in dajala v in iz banje, ker so to res smotani gibi in jih nisem navajena, ker to dela pri nas dragi.
V soboto je rodila hčerko ena moja prijateljica, ki je imela 2 dni za mano rok in sem se kar malo zamislila.