ČESTITKE ZMAJCY ZA MALO ISO
SUPER TRUPER ČESTITKE TUDI MIŠKI IN NJENI LARI miška, upam da boš kmalu tipi topi kot je treba
madona sm prow malo presenečena, same pupe pa sem mislila da bodo prevladovali fantki samo da so vsi zdtravi in okej in da so mamice srečne ker jih imajo končno v svojem naročju. Nekatere pa še kar čakamo...
oh, sem se prebila do 193 strani, vidim da smo dočakale fantka ČESTITKE BAMBINI IN MARKU
Uf tole z dramico je pa napeto držim pesti da kmalu prileti kakšna super truper novička
jaz sem bila včeraj na pregledu v P, joj, da se niti ne spomnem kok časa sem čakala v laboratoriju, samo na izvide najbrž enih 40 minut!! eniwej, potem sem šla še na ctg in seveda zamujala k prim. Blejčevi več kot uro. Ctg je baje lep, mali je živahen, glede popadkov res ne vem, kako naj bi to zgledalo... Najbrž ni še sile. Razen občasnih krčev v spodnjem delu trebuha, kot pri menstruaciji, če je to to... ampak ponavadi me zagrabijo in kar držijo nekaj časa... potem pa mine in je mir. No, prim. Blejčeva mi je naredila vaginalni pregled in ugotovila, da nisem še nič odprta, tako da mi je, mimogrede, preložila sprožitev, očitno ne bomo rodili 20ega, ampak kasneje. Po eni strani mi to ugaja, ker vem kdaj smo ga delali (mojemu pa sploh, saj pravi, da bi težko prenašal še enega kozoroga u bajti) po drugi strani pa sem tako neučakana in naveličana tega trebuha in wc-jev naslednji pregled in ctg imam čez en teden - 17ega. Potem pa ne vem, a bom mogla se it pokazat tudi 20ega ali ne. No, bomo videli kakšno bo stanje čez en teden.