IZVIRNO SPOROČILO: Inčika2
A mislite da bom mela na PDP še kak pregled, če prej ne rodim? Katera ve kako je s tem? Al sam čakaš kdaj se bojo popadki začel?
Pomoje te zna tudi vaginalno pregledati, da preveri če si odprta.. Jaz sem prejšnji teden v P samo na CTG prišla, pa so me hoteli še kar pregledati... No sem razložila da ni potrebe, da pridem šele čez 1 teden rodit

.
Mene je pa moj G naročil že ene 2 dni pred PDP v P, potem pa na 2 dni, vsakič CTG in pregled, no pri vesni ker sem šla 5 dni čez...
Je tako različno, od vsake ženske, ene se ful hitro odprejo, pa sploh ni popadkov in šele s pregledom ugotovijo, da si že za rodit.. Jaz imam pa tele lažne popadke že kar cel mesec.. Pri Katji sem se že tolk navadila, da takrat sredi noči sploh nisem pogruntala, da me malo bolj resno in pogosto zvija

.
Glede prebave je pa ena zadnjič lepo napisala, da se telo pripravlja in čisti.. Ene nosečke pa vem da so popadke za prebavno motnjo zamenjale. Ena znanka, mlada je bila prvič noseča, nekje pri 20. Se je zvečer ful pice napokala, potem pa mislila da jo zvija

. Ko je le prišla v P, je v roku ene ure rodila. Hočem rečt, za vsako drugač..
Očitno so do sedaj vse pravočasno v P prišle,
Inčika nič bat, tudi ti boš vedela ko bo šlo zares...
< Sporočilo je popravil Putka -- 16.1.2011 10:13:29 >