Mene pa zanima kako ene že pred rokom veste, kdaj vam bodo porod sprožili, če se samo ne bo nič začelo dogajat? Kakor sem jst slišala, naj bi v LJ kar 14 dni čez rok pustili čakat preden sprožijo porod
. Al je to od G odvisno?
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82
Mene pa zanima kako ene že pred rokom veste, kdaj vam bodo porod sprožili, če se samo ne bo nič začelo dogajat? Kakor sem jst slišala, naj bi v LJ kar 14 dni čez rok pustili čakat preden sprožijo porod
. Al je to od G odvisno?
Predvsem je odvisno od tega na koga naletiš v triažni ambulanti. Če se ne motim, te G, ko si čez rok preda naprej v P in hodiš tja na preglede, tam se pa pol odločijo kaj pa kako glede na stanje. Razlika pri meni je na primer v tem, da jaz k svoji G ne hodim več, ampak sam v porodnišnico zarad borelije in te pol obravnava tisti G v P h kateremu hodiš in te tud naroči k sebi na pregled ko je dežuren.
Hvala. Potem bom jst verjetno v četrtek izvedela kako naprej, glede na to, da je to zadnji predviden pregled pri moji G.
darchy, mene so pri Vesni vprašali, če bi šla rodit (5 dni čez, 4 cm odprta, brez popadkov, sobota, nobene gužve...) ali če pridem čez dva dni nazaj. Pa sem si izbrala porod, no kar je je... Je pa zadnje čase res precej nosečk, ki gredo krepko čez rok, tako da izgleda kar čakajo.. Je pa ob vsakem CTG na dva dni še vaginalni pregled, pa pomoje glede na situacijo ocenijo, pa kako je bil prejšnji porod..
Saj bo, ta teden imaš PDP pa še luna bo prej..
Pika27, kako je bilo na pregledu, očitno nič posebnega
Sem dobila inf, da je moja kolegica danes rodila, tudi velikega dečka, 4300 g nekje, zgleda bolj težkokategorniki danes prihajajo
na parentsconnect sem tole našla, mogoče bo kateri pomagalo:
Nipple Stimulation to Induce Labor Are you desperate for baby to arrive before your ankles turn into tree trunks? Ask your doctor about nipple stimulation to bring on labor. Some people believe it really works, especially if done for several hours straight. And while hours of nipple rubbing may not sound like a great way to spend an evening to you, your partner might disagree.
< Sporočilo je popravil Putka -- 17.1.2011 14:49:10 >
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
na parentsconnect sem tole našla, mogoče bo kateri pomagalo:
Nipple Stimulation to Induce Labor Are you desperate for baby to arrive before your ankles turn into tree trunks? Ask your doctor about nipple stimulation to bring on labor. Some people believe it really works, especially if done for several hours straight. And while hours of nipple rubbing may not sound like a great way to spend an evening to you, your partner might disagree.

Tole bi pa bila nekaj urna zaposlitev za naše
No, saj menda bomo tud me dočakale naše

. Mamice so kar mal poniknile iz te teme se mi zdi.
Sicer gre pa men trenutno ful na živce, ker me vsak dan vsi postrani gledajo in sprašujejo, kaj še delam doma

. Ko da nisem že sama nestrpna, me potem še starši in vsi sosedje napol gnjavijo, kdaj mislim it rodit.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!