poka29 žal mi je, da si mogla skozi to, ker vem, da je to nekaj groznega in nekaj kar težko pozabiš in preboliš, sam je treba gledat naprej. Normalno, da bo zdaj vse ok, morma oz. mormo vse razmišljat pozitivno.
Kaj počnem? - malo se dolgočasim
, vsak dan pride prijateljica na obisk, pa čvekama kake 2-3 ure
(čveke), zgodaj zjutri in pozno popoldne, ko ni prevroče, grem na sprehod, da se malo preluftam, drugače pa mi zdaj trenutno kar dosti časa vzamejo priprave na poroko
. Jaz sem se zmenla, da mi ni blo treba prestavljat poroke in se boma kjub moji bolniški poročila naslednjo soboto. Sem najprej vprašala svojga ginekologa, pa je rekel, da lahko, pač nej ne divjam, če se bom slabo počutla pa naj grem malo počivat. Kar se pa dopusta tiče, je pa tako, da se nisem pozanimala, če sploh lahko grem, mi je pa G svetoval, da naj počakam vsaj do 15tedna in se boma pol dogovorila. Poročno potovanje sma odpovedala, bomo šli naslednje leto trije
.
Kar se tebe tiče, ti povem, da te bo povsej verjetnosti pustil celo nosečnost v bolniški, pa saj je bolš tak, čeprav včasih, vsaj jaz, bi šla raje delat, če že drujga ne, bi mela družbo.
Kaj pa ti kaj počneš čez dan?