Živjo,
madona od nedelje odkar sem zadnjič pregledala forum se je pa nabralo enih postov, pridne, pridne
Včeraj sva bila, kot rečeno, na pregledu, pa mi je ginekologinja kar hkrati naredila morfologijo, sem bila kar presenečena. Sicer je rekla, da je še malce zgodaj in da bo naslednjič še enkrat pogledala, kar se včeraj ni videlo. Videti je vse uredu, naredila mi je tudi eno slikco, ampak, če mi ne bi razložila kaj je na sliki, resnično, ne bi vedela
naslednji pregled imam 27. 9.
Sem videla da ste debatirale o kilogramčkih, jooj, groza, jaz toliko paničarim glede teh kilogramov, ker se že zdaj sekiram, kako bom vse to dol spravila. Že tako se mi zdi da sem celo življenje na dietah, pa vseeno nisem nikoli imela zadovoljive postave. Najbrž zaradi genov
haha, tolažba pa taka. Sicer sem hvalabogu dokaj visoka, ampak ti 3 kilogramčki in pol, ki sem jih pridelala do sedaj, se mi že poznajo. Ravno danes mi je sestra rekla, da se ji zdi, da se mi veča ritka
bravo sister, kakšna spodbudna ugotovitev
Ob pogledu na notranjost omare se je pa skoraj za zjokat. Vsakič isto vprašanje-kaj naj oblečem? Očitno bo res treba po nakupih. Sploh glede na to vreme, za prehodno obdobje imam eno samo majico z dolgimi rokavi in še ta je že vsa preprana, skratka, naslednji teden shopping
Pozdravček vsem in srečno