Jst sm v 23. tednu in so mi tam od 19-22. tedna tudi krvavele dlesni, sploh zjutri, ko sem si zobe umila, sm pluvala kri ven
, enkrat se mi je celo zgodil, da sm na nebu začutila kri in se mi je kr sama sprožila brez, da bi si zobe umivala, jaki. No zaenkrat mam mir s tem. Mam pa zamašen nos, čeprav sem mislila, da sem prhlajena, mal mam tudi krvi zraven, ko se useknem, bolečine v križu že od začetka, zdej pa sploh (bom poskusila s pasom, ki ste ga predlagale) in pa izcedke, ki so povečani, res pa je, da sem zaradi bakterijske vaginoze jemala antibiotike Hiconcil in je mogoče to kej vplival na razvoj glivic.
metuljcek jaz sem pojsteljico kupila pri lip poljčane preko spletne strani, ker je bila akcija. Drugače pa ja, je zelo priročno kupovat, vsaj tiste večje stvari preko spleta, ker to je le preveč letanja sem ter tja, ker seznam je zelooo dolg, če je to prvi otrok in moraš vse na novo kupit. Jaz imam to nesrečo, da nimam nobenga, da bi mi lahko kaj posodil ali dal. Vse imajo ali še majhne dojenčke ali pa nameravajo v kratkem še kakšnega imeti. Sploh pa do sedaj tudi nisem imela feelinga nakupovat, ker niti nisem vedela katerega spola je in nekak nimaš občutka...čeprav bom nakupila dosti nevtralnih stvari še za naprej, ampak nekaj roza mora pa tudi bit
.
Drugače pa za vse, ki so prvič noseče, meni so svetovali, naj vsaj zdele v začetku kupim večino pajackov in bodyjev na preklop, ker je veliko bolj praktično, ko je otrok še drobčkan pa krhek.