Pozdravljene klepetulje
madona ste se razpisale :) sm rabla kr neki časa da sm prebrala vsa poročanja
vidim da ste načele debato o imenih, pri nas imamo tudi že izbrano. Za fantka je samo ena varjanta in je vsem všeč in to je Luka (Lukec), za punčko imam tudi jaz samo eno varjanto in to je Zoja. Pred tremi leti je moja kolegica rodila punčko in želja njene tašče je bila, da bi jo poimenovali Zoja. No tej kolegici se takrat ime ni zdelo tako lepo in je punčko poimenovala Tia. Od takrat, ko sem slišala za ime Zoja, sem vedela, da bo to ime moje hčerke
če jo bom seveda imela. Sicer mi partner raje izbral Gaja ali Lana, ampak me malo moti, ker sta že obe imeni uporabljeni v isti vasi kjer bomo živeli
ja, vem, kompliciram
Jaz sem grozen firbec in dvomim, da se bom lahko zadržala na naslednjem pregledu, da ne bi vprašala za spol. Čeprav moj
noče vedeti vnaprej. Pravzaprav je bilo takole, da sem na strani Ringaraja videla tisto tabelo za spol in iz nje razbrala, da bo fantek. Potem sem preverila še v eni reviji in je isto pisalo, da bo fantek
torej sem se že sprijaznila s tem, da bo Lukec. Potem pa sem se 14 dni nazaj srečala s sošolko, ki je rodila junija in me je spraševala, če že kaj vem za spol in sem ji povedala to štorijo s temi tabelami in je rekla, naj se nič preveč ne zanašam na to, da je tudi njej napovedovalo fantka, pa ima punčko
saj vem da boste rekle da sem vraževerna, ampak če pa piše da je 93 %
no, skratka, tudi jaz poznam dva primera, kjer so se zdravniki zmotili glede spola. In pri enem je bilo kar malce nerodno, ker so nosečnici vsi kupovali vnaprej te cunjice, seveda roza barve, v prepričanju, da bo punčka in je bil potem fantek
tako da je res bolje izbrati neke nevtralne barve.
Kako pa je s tem cuker testom, kaj vpliva na to? Ker to je grozno koliko sladkarij pojem jaz v tem času. Že od začetka mi je grozno vleklo na sladko, potem se je malce umirilo, sedaj bi pa spet same sladkarije žvečila. Kar sicer ni tako čudno, ker sem bila že prej zelo sladkosneda, ampak me je pa presenetilo, da mi meso ne diši prav nič več.
Glede teh rut in slingov in podobnega še vedno ne vem kaj narediti oz. kaj izbrati. Tukaj v posočju moram reči, da so tovrstne nosilke zelo slabo razširjene. Edini primerek, ki sem ga do sedaj videla, je bila ena mamica iz moje vasi, ki je sicer tudi drugače ekstremistka in non stop laufa okol, najbrž ji je zato bolj komot imeti sling kakor voziček. Ampak drugače pa vidim le z vozičkom pohajat te mlade mamice. Potem ne vem ali bom sploh imela toliko poguma, da bi si nabavila kaj takega, ker me bojo najbrž vsi čudno gledali... Ampak kengurujčki mi res nekako niso všečni.
Joj s temi kilogramčki je pa...katastrofa, groza me prime vsako jutro ko stopim na vago. Sem se ravno šalila en dan, da kako je mogoče, da se pokvarijo vse tehtnice v hiši
saj vem, da je normalno, da se redimo, ampak ko vem kako težko mi je spraviti par odvečnih kilogramčkov navzdol, že tako se mi zdi da sem pol življenja na dietah
no do sedaj sem jih pridelala 6.5, ampak se bojim da bo ta številka kar naenkrat poskočila
kako pa grejo potem te kile dol? mislim, v kolikem času?
Mmmmm, se mi zdi da sem tudi jaz danes nekam klepetuljasta... no, bom kar zaključila
Fajn se imejte pa srečno še naprej. Pa uživajte v tem lepem obdobju. A ni fajn biti na tak način od koga zbrcan, sem jaz razmišljala en dan, prav da se ne branim
ok, zej pa res grem, papa
305C532B-4D1A-C9C7-4FE9-2ACC93066D07