ojla nosečke
vidim, da smo danes bolj kot ne zadrane kar se tiče čvekanja. No pa saj ni čudno, ko pa je bilo tako lepo vreme zunaj
Jaz sem danes že malo vadila vozičkati
, sma šle s kolegico malo na sprehod in njen sinček je zdaj 3mesece star, je blo tak lušno, sonček, toplo, brez vetra,..., uglavnem super, pa mali Aljaž je spal kot top, glih ko sma pršle v kavarno
- to ga mami lepo naučila, ko kafetkamo, je treba dat mir
.
Sem pa opazila v zadnjih dveh dneh, da imamo prave akrobacije po trebuhu, mali tok razgraja, da mam včasih občutek da hoče že ven
. Komaj čakam nasleden petek, ko imam pregled, pa UZ, da malo vidim našega razgrajača, ki pa je trenutno brez imena, ker se mami nekak ne more odločit, ah ja sej bo, je še nekaj časa.
Drug teden pa začnemo intenzivno delati otroško sobo (no ja dokončati jo je treba), bi naj že ta teden, pa je možek službeno odsoten, čez vikend pa ga tudi ne mislim preganjat. Koliko časa prej pa je dobro, da si pripravim torbo za v bolnico in seveda torbo za
, ki jo bo ati prnesel za odhod domov?
Sem se danes malo pogovarjala o tem, pa mi je ta kolegica rekla, da ona je mela vse pripravljeno 2mesca prej, sam meni je to ful prehitr, ne vem, mislim da če to pripravim kake 2-3tedne prej, se pravi tam v začetku januarja je čisto dovolj časa
. Me je danes kr debelo pogledala in začudeno vprašala, a še nimaš nič prpravljeno
, js pa, sej mam vse doma, tamle decembra enkrat bom vse cote oprala, zlikala (no ja dala v sušilc), pa šla boma v mullerja po kozmetiko in planice,..., pa je to to, al kaj? Joj to ti ne bo uspelo, js sem sem bla noseča tok k ti zdele, sem mela vse perajt? - no pol sem pa js njo debel pogledala
Zdej sem pa kr mal v dvomih, da ne bom slučajno pozna, pa mislim da ne bom, saj je vse doma, če bo pa kriza, bo pa moja mami oprala pa prpravla vse za 1teden, pol bomo pa že nekot, če bi slučajno prehit šla v rim
.
UFF sem se začvekala, joj to smo pa ženske, a ne
, nič lep večer in se pišemo