IZVIRNO SPOROČILO: Sky3
pokojnem stricu predno je umru (odpoved ledvic, jeter pa še par drugih reči) blazna tolažba, a?

Oprosti, ampak tale je kruta. Tvoj oči bi mogu bit kak terapevt.
Kar se pa tiče hoje..zanč sm skor umrla od smeha k sva šla z mojim v trgovino in hodiva, nisva se držala za roke..in js racam na polno k on naenkrat začne "dej srček nehi s temi rokami tok mahat, boš še ubila koga"
Solze so mi tekle od smeha..pravi da bi se vidla kako hodiš, bi se ti smilu folk okrog tebe.
****, ne gre drugače...zdej me itak vse dol tok boli, menda kosti narazen lezejo al kaj js vem kaj..uglavnem občutek mam kot da bi spala raztegnjena v špago.
Rezanje presredka - drage moje, vse ki jih js poznam ki so rodile v zadnjih parih letih v lj porodnišnici, čist vsaka je bla prerezana, tako da tale 30% je za lase privlečena informacija. Razen če poznam sam ženske ki imajo ultraozke vagine
Tle se kr kolje te presredke k piščance. Nimaš kej.
Sm se pa učeri čist napalila da bi šla v Postojno rodit, kjer si lahko najameš apartma in maš še partnerja lahko zraven cel čas. Soba je 25€ za doplačat, če je pa še partner not pa še 50..kot na morju
Sam mal mi je daleč Postojna..bom kr tle..itak grem prvič rodit..to je pa 1/1 da bo presredek zaklan..
Fiška...še mal

S tem pritiskom se pa tudi pri meni neki čudno dogaja...na začetku sm mela vedno 100/60 al pa 90/60..nazadnje sm pa mela 130/80..

Vroče mi je pa k pr norcih..in pulz mam neki hiter..prejle mi je tašča merila pritisk pa tisto začne piskat za pulz, pravi a si ti kej laufala...ja, prlezla sm dol po štengah..napor pa to

Pritisk pa 136/89...bu..
Torba za v P...js sm zaenkrat samo dokumente prštimala
Si bom pa še britvico vzela, ker meni v treh dneh zraste pragozd pod pazduho, tko da se ni za hecat...bo tamalemu zelo dobro jasno katera je mami