06.05.2010, 22:56
15589
še samo to: moj se je prvih 8 mesecev v lupinici drl ko žival vsak dan 20 km....pa me to ni zaustavilo doma, niti mi na misel ni prišlo, da ga vozim kje drugje kot v lupinici. pri osmih pa je bil po motoriki, kilaži in višini zrel za večji sedež, ki je bil kot rečeno še vedno v položaju lupinice, sicer obrnjen v smer vožnje. je bil pa glede na vse proporce v danem trenutku varnejši od lupinice. in samo to je štelo. zaradi mene bi se tamali komot drl še naslednja dva meseca, če bi bil ok v lupinici.
in to, da je držala sama glavo je ena totalna budalaština....ja, mogoče jo je držala v mirnem stanju....kaj pa pri trku? a si se že kdaj kam zaletela, da tak pametuješ?
in ja, zase mogoče veš, kaj je zate dobro (sicer tudi nisem najbolj prepričana) ampak za otroka pa si v tem primeru konkretno brcnila v temo. in hb, da se mu ni nič zgodilo.
taki posti in starši, ki pridivjajo pred špar, dve minuti do osmih, z doljenčkom v rokah in na prvem zicu mi tak nadignejo pritisk, da bi jim šla dobesedno eno primazala okrog ušes....

mal predolga razdalja, vsaj ne bi ga pogosto vozila na take ture.
Pa tudi vprašanja kako ravnati z otrokom ne zastavljam po forumih...vsak dan pa se nasmejem raznoraznim bedarijam ki jih tukaj berem.