Pride prej moja tašča gor in sem imela odprt RR in ta slikica od Martina pa ona reče "na tej sliki je pa tudi tebi malo podoben..pa tvojemu bratu.."
Pa jaz njej "a res al kaj?? zanimivo, da mi moj otrok ni nič podoben, tuji pa so mi..." lol
Crkneš...butara stara
Kati - krasna ideja, se absolutno strinjam
Pa predlagam Pod vodo, ker so prijazni kelnarji/ce, nove stole imajo

pa še dokaj normalne cene imajo, kar pa za Coffee shop ne morem rečt..oni niso normalni..tako kot cela Sportina nasploh.
Kaj to moje dete dela, umiram od smeha...postavi se na roke in na kolena, potem pa s kolen gre nekako še na prste od nog, ampak se pol zaziba in se vrže naprej in pristane na nosu.
Drugače pa ko ga imava v naročju kar nekaj hoče naskakovat

če mu pa dava povšter pred njega, ga pa tako natepava da samo gledaš!!

Je rekel očka da bo seksualni manijak. Potem mu je pa ena babica zabila če je mali kje videl očija to počet, da tako naskakuje.

Ah, ni ni..zdaj sva že "tastara" in sva zaprta v najini spalnici.
Drugače je pa tamal imel včeraj "mlečni dan" in ni dobil nobene kašice ne nič, samo mleko..čudno mi je pa to, da sem bila polna mleka kljub temu da mu nisem nič hrane dodajala, no ampak se ne bunim
Hotela sem videt, kako bo spal, ker se mi je zadnjih par noči zbujal na eno uro, kljub konkretnim porcijam GH, sploh za večerjo lahko veliko poje in sem pomislila, da ga mogoče potem prebava matra, ker ima preveč poln želodček. Zaspal je ob 21h, zbudil se ob 1ih in 4:30..no pa ob 7ih je bilo konec.
Je pa res da se je tudi eno noč prej zbudil samo dvakrat, ampak sem vseeno hotela malo testirat, zdaj pa več nič ne vem.