IZVIRNO SPOROČILO: nusi
babyvac - sprobala tudi od livinglab, najboljša je na dah phisiodose, saj za moje pojme

o čem je tle govora. A je to kak nov jezik

. No naprej ko sem brala sem pogruntala o čem je govora
heavy metal: ojojj, to pa ne, po moje rajši srov zrezek pojem, kot pa pol ure to poslušat

. Mojim všesom prija kaj bolj mirnega

. Z železom pa HB nimam problemov

.
K_a_t_i: hvala za nasvete, bomo vidli, kako se bo mož odvzval na moj predlog o konjskem mesu. Ma nimam nekega upanja.
Smo pa domov iz večerje, Veronika je bila super pridna, je imela samo pol urno obdobje večernega sitnarjenja (ga ima vsak večer), drugače se je pa smejala. Je pa tako gledala v krožnike, da je bilo hudi gledat, pa sem ji poskusla dat malo moje goveje juhice pa ji ni bila všeč, jupi di jupi da

. Sem vesela, da ji ni bila všeč, ker to pomeni da ima po svoji mami dobro razvite brbončice in jaz tudi če si sol pozabim dat v kako jed mi sploh ne manjka

. Jem pa itak vse, tako da tudi če je slano pojem.
Zdaj pa šibam k dragiju, ker je zdaj prišu v hišo. Je bil dol pri sestri, je šel sprintat svojo izjavo, da daje odpoved. S prvim decembrem začne delat v Italiji. Pa to ni neki hudega, saj ima samo 20 min vožnje do tja, je takoj čez mejo. Samo urnik bo smotan od 8 do 17

.
Nič šibam zdaj na kavč, pa še Housa počakamo in gremo spat.
Nočko