En svež pozdrav
evo, naši mali se je včeraj koža lepo počistla od vročinskih mozoljev. Sta dež in ohladitev sigurno malo pomagala pri tem
Pa še balkonskih rož ni bilo potrebno zalivati - tak da nekaj dobrega zna tudi dež prinest hihi.
Pa pokakali smo seeeeeeeee, jupiiiiiiiiii
Sem Lini skuhala čaj iz janeža in kumine pa malo sem ji z vatico in hladilnim mazilom po ritki podrgnila in zvečer smo dve planici tako napolnili, da je vse mimo teklo
Zdaj me samo malo jezi, ker ne vem, kaj od tega dvojega ji je pomagalo
Pa ker je bilo včeraj tako lepo fino hladno, je mala po treh dneh tudi malo več spala in jaz sem od dolgega časa vse zlikala
julka - ima, da nimaš več takih trenutkov slabosti, saj nisi noseča več
fiška - prav zabavna si mi s tvojim prenosnikom. Kot da imaš dva otročička zdaj
Ja, kljub čisto rednemu dojenju ni kakala. Ampak saj to naj ne bi bilo nič hudega. Drugo je potem, ko se ti dete preveč smili, ko ga napenja nonstop.
Uh, do kdaj pa predvidevaš, da boš zaključila še ta projekt, da se boš res samo Vesni lahko posvetila? Verjamem, da bi ti bolj pasalo biti zdaj brez kake take obveznosti.
Aja, pa nič hudega, če se nisi nazaj javila. Sem si tak mislila, da imaš fon na tiho ali pa kaj takega počneš, da ne želiš biti motena. Toliko si "izdala" o sebi, da vem, kako ravnaš v tej smeri
Ni panike, ta duda še bo že prišla do vaju.
Pa hvala za kritiko nad mojim
Bi mogla jaz poskusit bit manj pridna, mogoče bi blo kaj boljše. Čeprav resno dvomim v to. Jaz zaradi svojih delovnih anvad ne bi zdržala, moj pa zato tudi nič bolj delaven ne bi bil
Pa ne govorit, da si manj pridna od mene. Prav tako imaš sigurno vse lepo pošlihtano v gospodinjstvu in nasploh. Ti imaš le to srečo, da nisi za vse sama zadolžena.
nusi - jaz Lini kar vsakič pri kopanju splahnem glavo. Tak nima nekih gostih las, tisti puhec pa se hitro posuši. Če ima temenca, pa malo pred kopanjem namažeš z oljem, potem pa lepo spereš in razčešeš ali pa s krpico dol podrgneš.
aprilčica - čestitke za oprvljen izpit. V nadaljevanju pa od mene le ogromno
ker tvojo žalost in razočaranje še predobro poznam.
Jaz sem mojemu danes rekla, da bo treba to poletje malo delat na parceli, da se malo naprej premakne vse skupaj. Začuda se je strinjal, da bo moral kaj postorit. Se pa zavedam, da bom morala delati tudi sama veliko, ker če bo moj sam na parceli, bo prehitro naveličan vsega in se bo delo spet ustavilo. Sem se odločila, da bo pač kdaj tudi kak sprehod odpadel - bo mala v vozičku, jaz pa delala... Konec poletja me vprašajte, kolk se je naredlo
sabri - z otrokom smo mi šli najdlje na otok Vir. Zdaj pa hodimo tak kampirat v Funtano.
klupko -
za slončkanje. Ste že večina kar lepo pridno navalile.
j.b. - jaz mažem z mandljevim oljem, ampak ne preveč. Bolj pregibe.
biba - nič hudega, če ti mala čez dan ne spi veliko, je pač bolj radovedna. Pa tudi to šraufanje pripomore k nespanju. Očitno ji je trenutno nočnega spanja dovolj. Itak pa verjetno ni in ne bo vsak dan enako s tem.
farina -
dobra "diagnoza" za naše dece.
jolcica - hvala za porodno zgodbo in držim pesti, da se čim prej ulaufate
katy -
bravo za tak napredek in cepljenje. Upam, da so svečke pomagale in se je z jokom končalo.
kati - evo, še enega pridnega potepuha imamo (no, dva z mamico vred
).
Deci delajo po navodilih? Tudi ja. Moj stopa čez vrečo smeti, ki jo pri vratih nastavim. Če rečem, da naj jo v kanto nese, je pa to teeeeeeeežko opravilo
Kar se pa ostalega tiče, pa lahko vse počaka - ne pomaga nobeno prosenje, nobena komanda
Sem tudi že navajena tako, ampak šimfam pa vedno. Saj pohvalim ga tudi, če kdaj kaj "pomotoma"
naredi, ampak tega si nekako ne zapomni
milena - lepo, da se malo oglasiš in da si se uspela "spravit k sebi"
bubolin - se bo že uredil ritem, traja pa različno dolgo. Mi ga pri Tianu sploh nismo nikoli imeli pa smo tudi "preživeli".
Joj, Lina mi je zdajle v gugalniku tako lepo zadremala, da si grem v miru eno kavico privoščit. Lepo bodite in ne pozabite se kaj na sprehod odpravit, je tak fini zrak danes...