IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: klupko
Punce, mojemu malčku se pa delajo ogrci na bradi!! Pri 5 tednih? Wtf? A se pri vas tudi to pojavlja?
Brez skrbi. To se samo koža čisti. Naš jih ima okoli oči - take bele pikce.
No, pri nas niso bele pikice, ampak črne, torej ogrci.

Tiste bele me ne skrbijo ker same izginejo.. Tole pa ne vem..upam da gre samo stran, ker mu nimam namena face stiskat..
Emibu..lubica, pri tebi bi lahko bla še čišča, ne pa menstruacija.
Aprilčica...wow...saj ti privoščim, ampak sem ti kar malo fovž...

Čeprav moj tudi če bi hotel spat celo noč, bi ga jaz morala vmes zbudit, ker se mi ponoči tolko mleka naredi da je groza. Ponavadi so se mi naredili kolobarji na majici, ko priteče nekaj mleka ven..včeraj mi je pa začelo kapljat na roko skoz majčko

No, saj hvala bogu, raje vidim da ga je toliko, kot da bi ga primanjkovalo, ampak me včasih presenetijo te moje zizike. Sploh mi je pa cela zadeva smešna, ker nikoli nisem imela jošk in tudi zdaj jih nimam, mleka pa še za fotra futrat.
Drugače se mi je včeraj spet mešalo s tem škratom...zaspal je nekaj čez 22..pred polnočjo je že tulil..vsa živčna ga nahranim, dam spat in grem tudi jaz spat. Ob dveh spet dretje..ko sem ga dvignila pa flek pod njem...pobč se je tako pokakal da je šlo čez plenico in obleke in rjuho. Še dobro da imamo spodaj nepremočljivo, ker bi jo še jogi fasal.
Nič, previjem ga, preoblečem in dragega zbudim da preobleče jogi da ga jaz še nahranim. Jao, bad idea, girl, bad idea!

Ves živčen pravi a zaradi tega fleka moram preobleč jogi? Ja ne, bom tvoj jogi z drekom namazala pa spi gor.
No, potem dam malega spat...ura je bla skoraj 3 ko je zaspal..nekaj čez 4 spet dretje.. Sem mislila da se mi bo odrtgalo že.. Potem sem ga vzela k nama v posteljo in je spal do pol desetih!!

Vmes je jedel in zadremal nazaj. Pa dala sem ga na sredino postelje, vsakič ko sem se zbudila je priplezal do mojega povštra in tiščal glavo noter. Lol
Mislim, saj ko ga pogledam pa vzamem v naročje ne morem bit jezna na njega, saj je samo otroček, on še pojma nima revež, ampak sem vseeno živčna ponoči ko me zbuja na uro pa pol pa na dve urci. Zakaj ne more spat vsaj 4 ure tako kot na začetku?

Ko berem da enim prespijo celo noč, se kar začnem sekirat kaj mu je..
Danes sem se odločila da mu bom obrnila jogi, ker je na spodnji strani mehkejši, zgornja je pa trda in mu mogoče to ne paše.. Saj ne morem več bit pametna...
Zdaj mi pa spi že od dveh in to na trebuhu, kar drugače ne mara. Vsake toliko zastoka, prdne in spi naprej.
No, dobro...sem vsaj kopalnico zribala u nulo pa kuhinjo tudi. Vsaj mami je koristna.

Hvala sine!
Aja, danes sva pa z očijem slončkala preden je šel na šiht in se sprašujem če je mogoče res rekel babici, da mi dajo en šiv več.

Tako ozka je kot takrat ko sem bila devica.

Dobri stari cajti.
Drugače me na začetku malo boli, ko gre noter, potem pa uživam sto na uro. Mogoče bom pa še podrla svoj rekord treh orgazmov za en

.
No, vsaj s tem se lahko pohvalim da štima.
Aja, puce KY lubrikant je zakon