IZVIRNO SPOROČILO: j.b.
_katja_ , kak je pa to zgledalo tamal na morju? Si ga kej v vodo dala? Mu je blo kej fejst uroče (jok pa to)?
Ni blo panike. Smo si najdli senco, tko da je spal v senci. Če smo se pa sprehajali je bil pa itaq v vozičku, pa zaščiten z gazo čez, da mu sonce ni svetil. Dojenje je bilo pa v senci. ploh ni blo panike. V vodo ga nisem dala, ker je bila ful svinjska. Drugač na morju čez ene 14 dni v Istri mu bom pomočila mal nogice notr. Bil je cel dan ful priden. Sam da je bil sit pa je bilo ok. Ga je sprememba zdelala malo, da je velik spal.
cuclji: odvisno je kolk otrok vleče. Če je lenušček je boljše, da ima večji cucelj. Če je pa požerušček je pa boljše manjši. Pri Jakcu če mu damo kdaj po flaški imamo itaq št.1. Pri NAcetu - 19 mesecev- ima pa ponavadi 3, za zvečer ima pa kar 1. Da lepo počasi pije mlekca. Ker ful vleče in bi drugač list prehitro spil.
Vas berem, za odpisat pa kar ni časa. Zdaj sem mela oba doma, ker je imel ta velik malo vročine. Pa je potem kar akcija, če sta oba. Medtem ko sta pa spala (ja mi je uspelo, da sta par dni oba hkrati opoldne spala), grem pa ponavadi še jaz malo zalešt
Včeraj smo imeli posvetovalnico. Vse ok. Cepit proti Rota ne bomo dali. Sezono

smo otvorili. Pregled imam pa sele cez dobrih 14 dni. Grem zdej spakirat, gremo za vikend na Roglo. Uživejte!
lp
K
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.