IZVIRNO SPOROČILO: rea27
eno vprašanje - ko ste ravno pri cepljenjih. NIč bit hude - sam vprašam - a nobena ni za homeopatijo ali pa tradicionalno komplementarno kitajsko medicino..ali pa kaj tretjega? Ker vidim, da ste vse navalile na cepivo... Sem pač ena izmed tanaturnih in želim, da organizem mojega otroka ostane čim bolj naturlih in se samo obrani pred "umetno" ustvarjenimi boleznimi...Pa smo dali en rota virus čez pri taprvi in ravno tako ni bila cepljena...in če bo pri drugem tudi, bomo še tadrugega skušali najprej obvarovat, potem pa seveda tudi preprečevat in zdravit..a s homeopatijo...tako kot pri prvi...
Se strinjam z tabo.
Ampak, lahko ti čuvaš na tvojega malega kolko hočeš dokler je samo z tabo in tvojo družino.
Kaj pa ko bo šel med drugimi otroci, katerih starši se ne brigajo za njihovo zdravje ne za nič...????
To je danes problem, če bi vsi delali isto, po moje, ne bi rabilo nobenih cepiv. Ampak nismo vsi, (na žalost) isti...:/
Jaz tudi ne jemljem tablet, če ni zelo velika potreba, ko je imel Matija krče, raje kot neke granule ali kapljice, sem mu skuhala naravni čaj...ampak, kot sem rekla, dokler je samo z mano je lahko tako, ampak potem ..... ?????
Ta cepiva so že dosti let pri nas...tako da zgleda da so ok.
Sem pa zelo PROTI, ko se dobesedno izmislijo neko novo gripo, samo da bi prodali cepiva....se hecajo z zdravjem....
Lahko noč punce, moj mali je že v svetu sanj in mamica mu bo kmalu sledila;)

nočka***