IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Kaj sem jaz čudna (kot mi je ena rekla) ali še katera bere pravljice za lahko noč tako majhnemu otroku.
Kriva!

Ma men je moja mami nosla knjigice in mi že med nosečnostjo težila, da mu moram brat

Pa sm enkrat poskusla, pa sm se sama seb toook smešna zdela in sm sam gledala, da me kje kdo ne vidi...
No, zdej že gre mal boljše, zelo mu je zanimivo, ko delam taakeee poudarke in njemu ni jasno s kom se pogovarjam, če njega ne gledam, nobenga pa tud ni okol

No, morm pa povedat, da sm poskusla pred spanjem branje izvajat, pa je 5 minut poslušu, pol se pa začel dret k jesihar

Je hotu mir met al kaj? Heheh!
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Ah punce... Še vsaka "bio" mama je slej ko prej pokleknila in otroka odpeljala v "Mc Donalds". Meni se zdi pomembno, da ne pretiravaš v skrajnostih - ne v eni kot ne v drugi. Teorija zdrave prehrane je sicer super, ampak praksa ji dostikrat ne podaja roke. Kaj boste naredile, če vaši sončki ne bojo niti povohali sadja in zelenjave? Bojo lačni? Ali jim boste v obupni želji, da vsaj nekaj spravijo v želodček, vmešale čokolino?
Verjemem. Čeprav si (zaenkrat) zatiskamo oči in govorimo, kako zdravo bojo naši otroci jedli, se kot vemo, zarečenega kruha največ poje.

Verjamem pa, da če cela družina je "zdravo", potem bo tudi otrok... Ampak jst osebno in moja družina nismo neki fanatiki zdrave prehrane, jemo v bistvu vse, ampak največ vse domače pripravljeno... Pa verjamem, da bomo tud v McDonalds kdaj zavili, če ne zarad otrok, se bo pa mamici kaj zluštalo
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin
Gosta hrana - počakam še do naslednjega tedna ko imamo pediatra, potem pa začnem. Po moje kar s korenčkom. A vse dajete kuhano zelenjavo??? To samo skuhaš v neslani vodi in zmiksaš al kako Nevednica jaz
Ja, jst tak delam. Pa pustim malo vode od kuhanja in je mal zravn vmešam, če je pregosto. Sicer pa naš junak še ni poskusil same kašice, zaenkrat samo riževo, pa mu zravn dodajam malo jabolka, malo banane, dans bo pa korenček... tak da se počasi navaja na okuse, ker če mu dam samo kr ven pljune
ojooooj dretje.... grem