writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.06.2010, 19:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.06.2010, 19:59

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

No, prejle se je mali začel slačiti, ga dam hitro na kahlico, sva se prepirala na katero - on bi šel na baby bornovo...user posted image , nato sedi in sedi... Kar naenkrat vsatne in evo - lužica user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Ampak res ne vem, zakaj so tako medle slike. user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 20:40

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

http://www.otok-pag.net/povljana/marko/

evo, sem gremo

o lepo, blizu morje, a ste v apartmaju + polpenzion? Noro.

clock-img

18.06.2010, 20:42

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

No, prejle se je mali začel slačiti, ga dam hitro na kahlico, sva se prepirala na katero - on bi šel na baby bornovo...user posted image , nato sedi in sedi... Kar naenkrat vsatne in evo - lužica user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Ampak res ne vem, zakaj so tako medle slike. user posted image user posted image

user posted image Staš,

Tian je pa prej popoldan najprej sam dal dol plenico, šel lepo lulat na kahlico, čez eno uro se je pa še pokakal - v spodnje hlačke sevedauser posted image

clock-img

18.06.2010, 20:42

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

majuskauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2010, 21:30

clock-img

tims

pencil-img

3129

user posted image user posted image user posted image   2:2 user posted image user posted image user posted image  Sploh ne bom omenjala, kakšne travme sem doživljala. Zdej pa samo srčno upam na neodločen rezultat Alžirija:Anglija

Majuska user posted image za Aleksandra.

Neboglasnica user posted image  za lužico in na ful lep konec gresteuser posted image .

Glu, tudi Tianu user posted image  za lužico. No, tud kakšna nesreča se lahko zgodi, a ne?

Umpa user posted image  za sp. No, kakšen košček tortice bi pa tud lahko ponudla ob takem dogodku, a?user posted image

Aha, prvega polčasa je konc. Dober kažeuser posted image

clock-img

18.06.2010, 21:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.06.2010, 22:07

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ob 21.30 je imel naš mali 38.2 vročine. Dobil je Calpol in spi dalje ... upam, da bo do jutri minilo.

Jaz se lotevam knjige Izgubljeni simbol user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

18.06.2010, 22:37

clock-img

nanka

pencil-img

3998

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Pa ne no

NANKA, KAKO STE? ... tako, ko ni fuzbala user posted image

Pa dobro, samo je bil res nor teden. V službi itak noro do konca, doma pa v ponedeljek cepljenje, v torek zaključek z vrtcem v Iškem vintgarju, v sredo je imel dragi zdravnika, jaz mulca pri frizerju, v četrtek nevihta, ki nam je razkrila gospodarsko poslopje, po nevihti igralne urice z Natko v novem vrtcu,aja v sredo udarila strela in nam skurila telefonski kabel in siol sprejemnik ( dve dni brez interneta in TV-ja), danes fuzbal, jutri pa Tjaša nadaljuje z maturo ( sitnoba na višku). Komaj smo še živi, res nor teden. Upam da bo drugi teden kaj lažje. mislim da še dihat nimamo časa.

Tekma se je odvila dobro, vsaj za nas, zdaj pa letim proti postelji ker sem mrtva...

< Sporočilo je popravil nanka -- 18.6.2010 22:44:42 >

clock-img

18.06.2010, 22:39

clock-img

nanka

pencil-img

3998

user posted image za Aleksandra

clock-img

18.06.2010, 22:40

clock-img

tims

pencil-img

3129

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ob 21.30 je imel naš mali 38.2 vročine. Dobil je Calpol in spi dalje ... upam, da bo do jutri minilo.

Jaz se lotevam knjige Izgubljeni simbol user posted image

user posted image Aleksandru želim, da vročina čimprej pade, tebi pa prijetno branjeuser posted image

Jest pa grem kr v pojstlo.

Lahko noč vsem.

clock-img

18.06.2010, 22:42

clock-img

tims

pencil-img

3129

Pa dobro, samo je bil res nor teden. V službi itak noro dp konca, doma pa v ponedeljek cepljenje, v torek zaključek v Iškem vintgarju, v sredo je imel dragi zdravnika, jaz mulca pri frizerju, v četrtek nevihta, ki nam je razkrila gospodarsko poslopje, po nevihti igralne urice z Natko v novem vrtcu,aja v sredo udarila strela in nam skurila, telefonski kabel in siol sprejemnik ( dve dni brez interneta), danes pa fuzbal, jutri pa Tjaša nadaljuje z maturo. Komaj smo še živi, res nor teden. Upam da bo drugi teden kaj lažje. mislim da še dihat nimamo časa.

Tekma se je odvila dobro, vsaj za nas, zdaj pa letim proti postelji ker sem mrtva...

Ja, HB.user posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi zate. Si imela pa res nor teden.

clock-img

19.06.2010, 08:07

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Daaan!

clock-img

19.06.2010, 08:07

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Kako Aleksander? Zimska?

clock-img

19.06.2010, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 09:20

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Jutro,

evo že vse sem spisala, pa mi reče we are sorry ... user posted image

Knjiga me je potegnila vase, da sem šla šele ob 2h spat, od 3h naprej se je mali zbujal. Imel je 38.5, tako da je še dobil Calpol in popil celo flašo čaja, kar se še ni zgodilo. Po jutranji flaški je bil živahen, tako da sta šla z očijem gledat risanke in zajtrkovat, jaz sem se še malo naspala.

Upam, da pridemo počasi k sebi ... jaz se namreč še sestavljam, še vedno mi oči vleče skupaj user posted image   mogoče bo zajtrk pomagal:

user posted image

08.08.2008

clock-img

19.06.2010, 10:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 11:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 11:55

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - a Aleksander težko prenaša vročino, ker že kar nizko zbijaš (38,2)- jaz ga ponoči pustim kar do 39, če vidim, da ga ne moti - čez dan pa vidim, da ga začne pri nekih 38,8 zabijat. Ker je bolj fino za organizem, da se sam bori s temperaturo

Aleksander ima zelo redko vročino, zato ga ne mislim mučit in čakat, da pride do 39. Pediatri pravijo, da se Calpol lahko uporabi, ko je preko 38 - imel je 38.5, se pravi, da ga je dobil. Revčku se vidi, da ni pravi, kar skupaj je lezel v očkovem naročju.

Pa zgleda, da nam je TV crknil user posted image

08.08.2008

clock-img

19.06.2010, 11:56

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Pa ne no

NANKA, KAKO STE? ... tako, ko ni fuzbala user posted image

Pa dobro, samo je bil res nor teden. V službi itak noro do konca, doma pa v ponedeljek cepljenje, v torek zaključek z vrtcem v Iškem vintgarju, v sredo je imel dragi zdravnika, jaz mulca pri frizerju, v četrtek nevihta, ki nam je razkrila gospodarsko poslopje, po nevihti igralne urice z Natko v novem vrtcu,aja v sredo udarila strela in nam skurila telefonski kabel in siol sprejemnik ( dve dni brez interneta in TV-ja), danes fuzbal, jutri pa Tjaša nadaljuje z maturo ( sitnoba na višku). Komaj smo še živi, res nor teden. Upam da bo drugi teden kaj lažje. mislim da še dihat nimamo časa.

user posted image user posted image user posted image ... imate pa pestro... kako gre pa Tjaši? zdaj je pa že pri koncu?

user posted image  vrtec, bo ok?... ali sta mogoče spoznali kakšno punčko Ano, ta bo namreč pri Polžkih?

clock-img

19.06.2010, 12:00

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

Daaan!

dan!

user posted image  za kahlice

user posted image user posted image user posted image  za bolančke...

... jaz moram nekaj nujno opravit, ker se že "prah" nabira... spucat moram slike in jih zapečt na DVDje user posted image

clock-img

19.06.2010, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 12:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2010, 13:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem