IZVIRNO SPOROČILO: populis
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
???????????????????????????????????
Sem sama?
Jaz sem tle nekje......
............. hm a timsica pa nima dans nič malce??
Evo me, evo me.

. Sem mela mal gužve navsezgodaj. Sam sem vas pa že prečekerala in vidla huuuudo slikco. Hvala
3jeMI, hvala. Ja, mal mi je pa tale Videk res pr src

. Sem bla lansko leto na enem šovu, kjer je bil tud on... Ah, ja. Je prov luštn za pogledat, za poslušat....
Almera, dobro opravi na morfologiji.
Neboglasnica - pa je vaša Sara res mal drugačna od ostalih. Bi mogl mi dat vam Nino, vi pa nam Saro

. So pa res super fotke od Ane in Sare. Ano in Staša bi res komot lahko zamenjal
Nanka,

še za tvojega.
Hd, tale vikend pa res ni bil vikend tvojih oblek
Inigo, super za tek. Pa dober rezultat je ful, glede na to, da si še bruhala.
Zimska, jest te čist zastopim glede homeopata. Sem tud jest študirala, da bi Nino peljala k enemu, ker je bila na začetku, ko je začela hodit v vrtec kr dost bolna. Sem mojmu to predlagala, je čist ven padu. Tko kot tvoj. Sam jest sem si rekla, da bom počakala do januarja-februarja, pa če ne bi blo nič boljš, bi jo pa peljala. Potem sem pa zvedla za BRONHOMUNAL kapsule, sem ji začela to dajat in moram potrkat, da se je zadeva kar umirila in je kr dokaj zdrava. Če pa že zboli, je to za par dni in se pozdravi sama brez AB. Drugač bi pa naredila tako kot je Todi rekla.
Rebeca, jest pa v službi ne morem na FB. Imamo blokado, pa bi rada pogledala fotke.