IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
res?
a traki al un vosek za trdit?
topel vosek in trakci pa gremo naši. hvala bogu sm bla 10 minut fertik... bikini sploh ne boli, boli tukaj zgoraj, kjer je plac za frizuro. sma pustile črtico, kr jo mam že skos. sam mi jo je poravnala
jst sm se tko prej brila. tk da mi zdj ni neke razlike. fajn je sam to, ko mam dans pipiko še bolj gladko kot včeraj. to je pr britju no go!

zdj sm se odločla, da bom pač hodla na brazilsko in pika. baje greš ene 5x, pol pa še ful poretko.
HD, kk je pr teb?
osir - sploh niso ose. so čebele. nardili nč. gasilci tega ne smejo delat več. zdj to dela nek zavod iz MB. ampak ko sm klicala tja, ne morjo nč, kr je to pred blokom, ne pred lastno bajto. zato sm mogla klicat upravnika bloka. zdj pa čaaaaaaaakaaaaaaaaaamooooooooooooo...

so pa očitno take skuluirane čebele, ker se ne približajo balkonu. so kr tam.
umpa - Brin divja po štengah. leva desna, ali pa prikljuluje. zdj se že špila kk bi šel. pa tut skače gor in dol. prav sonožno skoči. ampak to sploh ne morš gledat kot merilo kaj počnejo naši in kaj počne Luki. Luka ima pač nekaj težav in bo to vse nadoknadil. počasi.
sva pa oba z malim spet tk nahodna. neko sranje spet cveti in oba kašljava in kihava in šmrkava... joooooooooj!