Čau!
... pridem danes v vrtec, skupinica v krogu & prepevajo Ko si srečen, ploskajo, udarjajo po kolenih, z nogo v tla, vpijejo HURA ... ma, kolk cukrasto, no ... jaz bi tud kar v vrtec hodila - zveni ful zabavno & družabno
... še ena novička: madam so pri kosilu jedli ribje palčke s takim navdušenjem, da je blo veselje ... pri sadju pa zahtevali bis - aha, ko je želodček lačen, poje VSE
... celo popoldne je potem kurila energijo na gugalnicah, toboganu, pri sosedu Gigatu (Žigatu), se vozila s triciklčkom, metala fuzbal žogo (getting ready for the World Cup
), štela vlake in avione v zraku (nikol si ne bi misnla, da jih je tolk vsako popoldne
) - ena, dva, tliiii ... ali ... ena, dva, stiliiii ... obvladamo že do štirice (almost, pa pustmo malenkosti), potem padla dol za domovino. Že med večerjo ji je glava uhajala levo-desno, sem jo komaj zmotivirala, da je zdržala. Nope, prej ne bo pla spat, ker nočem, da se potem še zjutraj premaknejo stvari.
Kako ste ve in malčki?
soon, very soon - saj je nekaj čisto kratkega - short & sweet, that's what we need
simpatično
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
kaj ste pa kupli..a to ste skupaj..matr jst poznam tri mamice iz vrtca..pa ja ne bom jaz organizirala tega...
mi komuniciramo preko mejlov za take zadevščine
Mambo Kingsi še obstajajo? Ja, krasno, berem, da si uživala big time
sori, ampak zdaj razumem pa še malce manj ... no, boš obelodanila, k bo kaj boj znano ... smo s tabo ...
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Metuljček - "to" je bikini line - saj je bilo govora o tem.
mea kulpa, brala prehitro .. sicer pa glih prejle je bil na Prevejeno prispevek o branju & je bla naša egendarna profesorica s Filo faksa z angleščine - Meta Grosman ...
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Samo, da se javim, sem malce na bizi bizi, pa še močno žalostna. V službi imamo uši in danes si umijem glavo in glej ga zlomka, tudi jaz jih imam. Jaz pa v
, saj sem ravno čez vikend vse preprala, od posteljnine do vzglavnikov. Ponovi vajo...
Nisem za družbo, moja najboljša prijateljica je omara, kjer so spravljene sladkarije. Mah,...
God damn it, uši ... šcccc, šcccc, šcccccc ...