jutro!!!
... čestitamo!!!!!!!!... in pozdravljamo...
metuljcek... upam, da bo tako kot ti je rekla dr.
tudi mi smo imeli včeraj
zverinsko dretje... vsak dan greva iz vrtca grede pozdravit našo frizerko, starejša gospa, ki ji Lovro edini reče kar Teta... pa teta gor in teta dol, teta da babon... in teta ima strašansko kulska vrata, nihajna... in teta ima tudi malo frej in se začneta igrat, mulc nikakor ne domov, rečem, da grem domov in on meni: Papa, mama. ... celo grem, zginem iz vidnega polja, on ništa, on uživa s teto... na koncu, tik preden je prišla naslednja stranka, sva naredile tako kot, da gre teta tudi domov... ugasnila sta luči in zaklenila vrata, teta je šla za vogal, samo to Lovra ni prepričalo... zverinsko dretje

... samo sva vstrajali in šli vsaka svojo pot
kopalke... kupila ene kar fajne od Lisce za big mamma...

... sem tuhtala med enakimi Triumpf in Lisca... pa me je razlika 10€ prepričala v prid Lisce

... moj mož pa nosi izključno samo enobarvne obične, še najbolje, da so od Beti, cifra je pa itak ista... samo jih v Nami niso imeli, moram tule na Miklošičevo v Beti zavit... sem pa gledala tudi une male mini krpice za mulčke, joj, kako so kjut

, pa nisem kupila, ker bomo raje malo rito sončili, za v vodo (bazen) so mu pa itak še neoprenske hlače s plavanja prav (št 68)
neboglasnica...

saj bo šlo, a ne... a uške si odgnala?
flower... ja, bošček Lan...

... je pa tako luškan, taka polna lička ima, ko se nasmeje (je pa kar atijev, a ne)
rebeca...

... na koncu se bo pa tik pred slikanjem vsaj eden od njiju s čem polil ali zapackal, pa ga/jo bodo morali preoblečt, kaj pa zdaj

... važno, da bo nasmeh na slikici
mojcej... sem se pa enkrat oni dan spomnila nate, pa sem potem tuhtala kako je zdaj s tabo

... včasih imam take fleše, ko se kar na koga spomnim
joj, ugante kaj čakam... stalno dobivam neke čudne signale od tam doli nek...

... aaaaaaaaaaaaaaa... grrrrrrrrrrr