IZVIRNO SPOROČILO: rija
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Vrata niso neka nujna zadeva za vselitev, mi smo bli kr neki časa brez ( notranja mislim), lustri tud še nekje manjkajo, pa drugač se jih tud da poceni dobit.
Kot sm že rekla ne rabiš met takoj vse popedenat pa neki luksuzirat.
pa kaj nakladaš
seveda niso nujna.....ampak po tvoje je dovolj, da maš streho, pa polivinil čez okna.....
pa fasada? ja, zelo je pomembna. in to taka ful dobra in draga. ker na njej potem prihraniš na par načinov. sicer že prvo zimo skuriš, da boli glava....
sori....samo jaz res raje živim v fajn zrihtanem stanovanju, kot pa naslednjih 10 let brez vrat in vsega, kar rabiš za neko normalno življenje v bajti.....
pa tudi življenje v hiši je neprimerno bolj drago kot v stanovanju....tak da...
sm pričakovala tak odziv
No dej mi povej kje sm napisala, da pa okna niso nujna
Glede fasade je fajn , da je ja, sam ne skuriš pa tud ne tolk kot govoriš. Mi smo zdej dve zime brez pa nismo zdej zarad tega bankrotiral.
Vrata se pač kupjo čez par mesecev, ne čez 10 let.
Gre se bolj zato, da je za njih bolš da se prej vselijo, ker si bojo na ta način prej kupili vrata...kot pa če bojo v najemu.
Mamo pa čist normalno življenje. V teh dveh letih in pol odkar smo v hiši smo full naredil, ne pa vsega.
Če si pa ti človek zato, da raje živiš v stanovanju pač si. Ona se je pa odločila živet v hiši in bo pač mal potrpela. Bo mela pa prav tako čist normalno življenje. No, vsaj nam ni hudega.
Aja, pa nč ne nakladam, sam povem moje izkušnje kapiš?