writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

20.07.2010, 20:41

clock-img

Anonimen

Papua, v našem vrtcu je tako, da tisti starši, ki so v MOL prinesejo vlogo v vrtec, tisti, ki imajo bivališče izven MOL pa na svojo občino.

clock-img

20.07.2010, 20:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tko sm se nažrla......zdej bi pa še eno tortico iz zvezde! user posted image

DEJTE MI POMAGAT...ne morm se odločit a it za vikend na morje,ker bi mogli bit v šotoru al se raj ne spuščam v take ekskurzijeuser posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 21:13

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dudica - moje mnenje:

kampiranje je odlična stvar in otroci uživajo sto na uro. so zelo prilagodljivi in ti ne bodo nič komplicirali. tudi jaz raje kampiram kot da sem v hotelu. vendar...ja ja, kdo v družini postavlja šotor ? no pri nas naš ata. in naš ata v vročini ne funkcionira. pa da mu še dva mulca skačeta naokoli ? nop, ni šans. se skrevava v prvih petih minutah. sej mu je prej fajn in oh in sploh, ampak ko je treba kej narest...zarokira. na podlagi teh izkušenj, pri nas kampiranje - jok brate, odpade.

clock-img

20.07.2010, 21:14

clock-img

Anonimen

odvisno, Dudica. kolikor imaš pridna otroka, bi vam bilo tudi v šotoru luštno.

mi še nismo poskusili. imam pa en grabek znancev, ki to prakticirajo pa se imajo čist luštno.
mene skrbi predvsem to, da bi jih po vsem kampu non-stop lovilauser posted image  čeprav: znanka je svojega mulčka kar v avto dala za čas zajtrka (da je lahko v miru pojedla)user posted image

clock-img

20.07.2010, 21:16

clock-img

Anonimen

kaj, koala.cek, mi smo za ampak ne bi?user posted image

clock-img

20.07.2010, 21:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

fora je itak da bi šli samo za noč ali dve...mene najbolj skrbi kako bi spala ker smo vajeni vsak zase spat in nikoli nismo spali skupaj v enem prostoru...se bojim da bi imela žur celo noč...samo zarad tega se ne morem odločit

clock-img

20.07.2010, 21:28

clock-img

Anonimen

boš pa podnevi spala na plažiuser posted image

lahko poskusite doma. postavite šotor pa vsi not' čez noč.

pravijo, da otroci spijo kot polhki! vzemi napihljivo blazino pa "pouštre" in odeje za pokrit, da bo čim bolj domače. spalka zna marsikoga motit.

clock-img

20.07.2010, 21:29

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

fora je itak da bi šli samo za noč ali dve...mene najbolj skrbi kako bi spala ker smo vajeni vsak zase spat in nikoli nismo spali skupaj v enem prostoru...se bojim da bi imela žur celo noč...samo zarad tega se ne morem odločit

Mi smo prakticirali, da je Z zaspala v vozičku, če ni hotla se umirit z nami in smo jo pol prestavli v posteljo. M ni delala težav, ker je bla itak tko zmatrana, da je sam padla v posteljo. Sej tut v hotelu bi bli vsi v eni sobi.

clock-img

20.07.2010, 21:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

uf ne vem,težka je ker tega tud jaz ne maram...ampak to bo vse morja letos,tko po dnevih...gremo čez 14 dni po avto!user posted image

bo že...grem prespat

clock-img

20.07.2010, 21:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Mi smo prakticirali, da je Z zaspala v vozičku, če ni hotla se umirit z nami in smo jo pol prestavli v posteljo. M ni delala težav, ker je bla itak tko zmatrana, da je sam padla v posteljo. Sej tut v hotelu bi bli vsi v eni sobi.

ja ko bi vsaj mela postlco ampak mamo šotor za 4 osebe ne vem kje naj večjega dobim

clock-img

20.07.2010, 21:32

clock-img

Anonimen

user posted image  za avtek! kakšnega pa ste si izbrali, če smem vprašat?

clock-img

20.07.2010, 21:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ja ko bi vsaj mela postlco ampak mamo šotor za 4 osebe ne vem kje naj večjega dobim

No...ga pač prestaviš kjer bo spal. Itak ti spi celo noč, tko da ne bo problemov. Sploh pa lahko eno noč mal potrpiš user posted image  in se naspiš na plaži, če bo že taka kriza. Kje pa sestra spi? A v prikolici? A bi mogoče en otrok pri njej lahko spal?

clock-img

20.07.2010, 21:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ojej, kaj berem na našem forumuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj ko bi tele pikapolonice začele že opravljati tole delo???

maja, a je z Z. že kaj bolje?

majana, upam, da ni kaj resnega,...

ledenka,... držim pestke, da boste končno lahko uživali na dopustu...

sicer pa: že drugi dan sem grozno utrujena. brezvoljna. bi rada bila spet jaz.user posted image

utrujenost te daje a??mene je tud k sm bla nosecauser posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 21:37

clock-img

Anonimen

KatMat,... user posted image  mislim, da imam ravno ovulacijske dneve. se me moj čudežno izogibauser posted image

clock-img

20.07.2010, 21:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

majana se zahvaljuje vsem za pikepolonice. Bo jutri kaj več o J sporočila.

clock-img

20.07.2010, 21:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za J!

clock-img

20.07.2010, 22:03

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flašonka...bejž rezgetat user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:22

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kaj, koala.cek, mi smo za ampak ne bi?user posted image

jap. pač odvisno je, kakšnega deca imaš.

dudica kompliciraš.

zakaj pa flaška rezgeta ?user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dons Flaša brca pa prha. Ni varnouser posted image

clock-img

20.07.2010, 22:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

eh, Koalcek, mal se smejijo na moj račun... pa jim ne morem dotupit da to ni smešnouser posted image

user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dons Flaša brca pa prha. Ni varnouser posted image

Buahahaha....details...

clock-img

20.07.2010, 22:29

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sicer pa...a čem kej komentirat...mi gre para že ene par dni user posted image user posted image user posted image
Sm ko ekonom lonc...kuham fruktalov sok user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:31

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

eh, Koalcek, mal se smejijo na moj račun... pa jim ne morem dotupit da to ni smešnouser posted image

user posted image

koke. zdej se že v šifrah pogovarjate. sploh ne sledim. user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:45

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Grem spat....počasi začenjam kokodakat. Nočko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem