cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

23.07.2010, 15:55

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Dan!
Šibamo na bazen, čeprav se mi ne da preveč. Ampak bomo izkoristli vroč dan, menda da pol dolgo ne bo več vročine.

majana super, da sta doma!Pa čim prej okrevajte!

piknik- mi smo tudi za.

clock-img

23.07.2010, 16:56

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

sprememba plana. jutri gremo v simonov zaliv. sem ravnokar izžrebala ključ od nove seat ibizeeeeeee.....joj, kolk bi meni ta avto prav prišel !!!!!user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 18:16

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

sprememba plana. jutri gremo v simonov zaliv. sem ravnokar izžrebala ključ od nove seat ibizeeeeeee.....joj, kolk bi meni ta avto prav prišel !!!!!user posted image user posted image

ooooo,bomo navijal!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 18:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

o seat ibiza mi ni...smo jo meli 15 let user posted image ...končno bo nekaj novega user posted image

clock-img

23.07.2010, 20:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

- KatMat banda
- Flaska in bandauser posted image
- Dudica
- Petrazg
- Maja 1488
- Ledenka
- Leela
- k.tja (če bo datumsko ustrezalo)
- Lake
- Tanja_

clock-img

23.07.2010, 20:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Tečna sem user posted image

clock-img

23.07.2010, 20:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

eh, mi ne skopira.

clock-img

23.07.2010, 20:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

a so te razp***?

clock-img

23.07.2010, 20:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a so te razp***?

Pa niti ne. Očitno je tak dan...skoz neki pomalem.

clock-img

23.07.2010, 21:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

po krvnih rezultatih je M bolje user posted image  upam, da zares tudi! v pon bi rada šla v službo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.07.2010, 21:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a so te razp***?

Pa niti ne. Očitno je tak dan...skoz neki pomalem.

maja, pritisk je vsega kriv user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.07.2010, 21:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

po krvnih rezultatih je M bolje user posted image  upam, da zares tudi! v pon bi rada šla v službo user posted image

držimo pesti da bo res čimprej!!!

bom šla kar spat,v glavi mi neki čudno dela user posted image

clock-img

23.07.2010, 21:07

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sva se z mojim tud udarla... seveda ga ni doma user posted image  in ko sem rekla, da bi lahko bil kak večer doma, je gospod seveda to razumel kot napad na svoje delo user posted image  brez veze!

clock-img

23.07.2010, 21:07

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image  držim pestke, da greš v poneeljek.

Kako pa tvoja angina?

clock-img

23.07.2010, 21:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

držimo pesti da bo res čimprej!!!

bom šla kar spat,v glavi mi neki čudno dela user posted image

tebi vsaj dela, moja glava je praznaaaaaaaa aaaaa aaaa aa (odmevuser posted image user posted image user posted image )

clock-img

23.07.2010, 21:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image  držim pestke, da greš v poneeljek.

Kako pa tvoja angina?

bolje user posted image  AB so očitno dobro opravili delo

clock-img

23.07.2010, 21:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, si pa res grozna žena! sej vsi vidmo pa slišmo kako je priden, ti pa takole no user posted image  user posted image  user posted image aja, super za M., upam da bo res boljše... mi imamo jutri kontrolo, mu pa danes ni šla nad 39 vročina

dudi, a tisto na slikci na FB so tanove kopalke? user posted image

clock-img

23.07.2010, 21:22

clock-img

Anonimen

spet naša ledenka! prav nič ti ne paše bolezen! pa M. tudi ne! vesela, da vama je bolje!

maja, pritisk, ja,... user posted image  luna bo kmalu prav lepo okrogla.

meni je tale pršek od dežka kar malo pomagal... še dobro, da sta oba mulčka zaspala v avtu!

clock-img

23.07.2010, 21:26

clock-img

Anonimen

eelyy se je kateri kaj oglasila?

clock-img

23.07.2010, 21:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

mi imamo jutri kontrolo, mu pa danes ni šla nad 39 vročina

pri nas tudi ne user posted image  pa samo 2x je dobil svečko user posted image  

k.tja, res je, bolezen izpije optimizem iz človeka... sploh, če ne moreš odležat tisti dan ali dva, ko je najhuje. mame itak ne smemo bit bolne... user posted image

clock-img

23.07.2010, 23:47

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

kukucccccc spet jaz!

a BIG KVESCION - kdaj bi bil ta piknik????? ce bi bil 01 avgusta....bi tudi nasa banda lahk prisla.......user posted image ....ce vam ustreza ta datum.....
moj je reku da bi rad vidu tale "moj AFŽ" hehehehe

clock-img

24.07.2010, 08:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

kukucccccc spet jaz!

a BIG KVESCION - kdaj bi bil ta piknik????? ce bi bil 01 avgusta....bi tudi nasa banda lahk prisla.......user posted image ....ce vam ustreza ta datum.....
moj je reku da bi rad vidu tale "moj AFŽ" hehehehe

LOL AFŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni prvi avgust drug vikend?

Meni je načeloma vseeno. Moj drug vikend ne more, me pa pridemo.

clock-img

24.07.2010, 09:02

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali super, ko ne bi bilo vreme takšno, bi blo pa sploh super. Ampak kaj čmo. Itak paše mal osvežitve. Sam verjetno se mi bo zrolalo z mulcem cel dan doma. Še dobr, da moram mal v štacuno še nekaj stvari za na morje kupit...

clock-img

24.07.2010, 09:12

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Dobro jutro!
1 avgusta mi ne moremo ker imamo tu blizu kmečki praznik,veselica in to in smo vsako leto tam.

Sama sem,smo bli že spodaj pri tašči na kavi...zdaj pa študiram če grem z obema v trgovino al ne user posted image

clock-img

24.07.2010, 11:27

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ste pa zgovorne, ni čudno da dež pada user posted image  user posted image  user posted image

J. okreva, od včeraj zvečer še ni imel vročine, L so 19, tako da se počasi izboljšuje. Bova pa še en teden doma.

Dež paše!

Za piknik pa nič ne rečem, ker mora bit J. popolnoma zdrav, preden se gremo kake množične fore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem