cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

04.08.2010, 19:50

clock-img

Leela

pencil-img

3101

B. je karbonaro š. naredil. Sem se najedla kot pujsa.

clock-img

04.08.2010, 19:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kuku user posted image

smo prišli domov... jutri gremo nazaj user posted image  

M. seveda noče zaspaqt... zdaj je navajen morskega ritma, ko gre spat tud ob 10h, 11h user posted image  včeraj je bo 11h blodil po gostilni user posted image  ne CSD povedat user posted image  

sicer pa je fajn, sam počitka skor ni. ampak morje je super user posted image  to je glavno!

kaj je tu novega, nimam volje brat za nazaj? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.08.2010, 19:55

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O ledenka user posted image
Kako pa so mačonke? Tuki nč novga...nobena ni noseča, upamo pa, da vi prešvercate kakega nazaj.

clock-img

04.08.2010, 20:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako pa so mačonke? Tuki nč novga...nobena ni noseča, upamo pa, da vi prešvercate kakega nazaj.

user posted image user posted image user posted image  

prve 2 dni sta se skrivala pod posteljo... pol pa smo ugotovili, zakaj. hladilna torba ma tak zvok kot sesalec, ki se ga bojita user posted image  

bomo vidli, če nam rata Hrvateka naredit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.08.2010, 20:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

aja, ve ziher veste - kako se znebit os? user posted image user posted image user posted image  na balkonskih vratih so se odločle, da bi mele gnezdo... enkrat smo ga dol utrgali, naslednje parkrat smo polili s kisom, ko so začele gradit, ampak kar nekak nočejo nehat. zdaj sem pošpricala s Pipsom oz. nečim podobnim, bomo videli jutri, kako je stanje

clock-img

04.08.2010, 20:07

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ooo vidim, da je žur kle goruser posted image  še ledenka je iz morja prišlauser posted image

clock-img

04.08.2010, 20:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:11

clock-img

lake

pencil-img

3955

A sm zavohla hrano pa pijačo? user posted image

Kok je men fajn v službi, totalno mi je dolgcajt. Cajta mam čist preveč user posted image .

Ledenka
Baje da pomaga če  jih s kropom poliješ, ampak ne vem kako ti bo to ratal, če so kje na višini.

clock-img

04.08.2010, 20:13

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: lake

A sm zavohla hrano pa pijačo? user posted image

Kok je men fajn v službi, totalno mi je dolgcajt. Cajta mam čist preveč user posted image .

Ledenka
Baje da pomaga če  jih s kropom poliješ, ampak ne vem kako ti bo to ratal, če so kje na višini.

Bo z uno vodno puško okol strašila user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, sem prej misla nate, je v DM spet popust na otroške stvari

za ose pa ne vem, midva sva lani klicala dezinsekcijo, da so jih pošprical, ker so se pod oknom zaredile user posted image

lejkica, škoda ker delaš, bi te našuntala da greva k dudici na pir user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lejkica, škoda ker delaš, bi te našuntala da greva k dudici na pir user posted image user posted image

dejta pridta...pa jutr sej ni važno user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:27

clock-img

lake

pencil-img

3955

za ose pa ne vem, midva sva lani klicala dezinsekcijo, da so jih pošprical, ker so se pod oknom zaredile user posted image

Čez ene 15 minut končam, pridem pote?user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:32

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image  

prve 2 dni sta se skrivala pod posteljo... pol pa smo ugotovili, zakaj. hladilna torba ma tak zvok kot sesalec, ki se ga bojita user posted image  

bomo vidli, če nam rata Hrvateka naredit user posted image

uuuu enega Franjota ali Stipeta user posted image  

clock-img

04.08.2010, 20:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ooo, kaj nisi prej povedala user posted image

a tko hitr si že konc? a ti sploh kej delaš? user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:33

clock-img

majana79

pencil-img

8822

leela, ti maš zmeri kak pameten nasvet

kako naj J. naučim žvečit? (sem že težila s tem, sam ne vem če si vidla) user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:35

clock-img

lake

pencil-img

3955

ooo, kaj nisi prej povedala user posted image

a tko hitr si že konc? a ti sploh kej delaš? user posted image user posted image

Pust mi še en mesec uživanja user posted image . Pol bo urnik verjetno čist črn.

clock-img

04.08.2010, 20:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana  kaj pa nardi če mu daš kak košček?

clock-img

04.08.2010, 20:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lejkica, naj ti bo user posted image

dudi, odvisno od velikosti... ene pogoltne, če se mu zdi pa prevelik pa ven pljune user posted image sam ne more skoz hrano goltat user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

hmm ne vem,sploh jaz nisem nič učila pač kr jedu je user posted image ...sej sem glih dons opazovala al prežveči al pogolne in lepo žveči...sploh nimam kakšnega pametnega nasveta

clock-img

04.08.2010, 20:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ma naš otrok je itak kr neki user posted image nč ne dela tko k ostali

aja... začeu je hodit user posted image user posted image user posted image (po par korakov) pr skor 14. mescih user posted image   mogoče bo tut žvečit začel v roku pol leta user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

uuu bravo J user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 21:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

aja... začeu je hodit user posted image user posted image user posted image (po par korakov) pr skor 14. mescih user posted image   mogoče bo tut žvečit začel v roku pol leta user posted image

Uuuu kaj boš zdej migala user posted image

čestitke J-ček..zdej boš lažje bežal

clock-img

04.08.2010, 21:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

bravo J!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2010, 21:50

clock-img

tubby

pencil-img

858

Ledenka naš M je nastal na morju, tamo okrog 15. 8  tako da user posted image user posted image user posted image akcija
Majana
Bravo Juser posted image user posted image user posted image

nš M je pa prehlajen, nos mu pušča

clock-img

04.08.2010, 22:18

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Punce hvala za nasvete. Zdej sem še v fazi razmišljanja in tehtanja in obračanja vseh možnosti.
Se pa strinjam leela s tabo, da so otroci individualisti do 3. leta in zato se mi zdi, da ne bo nič prepozno, če gre naslednje leto v vrtec.

Uf, samo še 2 dneva službe. lejkica greva kej na malico ta teden?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem