writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

16.08.2010, 12:31

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Naj vam bo, ker ste glih ve:

user posted image

clock-img

16.08.2010, 12:31

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a bo rabla kera tičino???jaz jo bom spet narocila ker se pribljizuje roj dan mojega dragega in mu bom naredila prav posebno torto

jest, jest, jest
Sem te že hotla vprašat kje naročit. Mormo praznovat še tri rd (moj, H. in He.) pa septembra bo treba tudi kaj narest, ker se bova že okroglo prenašala (10 let)

za ene 4 torte z veliko okraski je tičine....tko da komot 2 narocim...a bo še kira?

Jaz imam dovolj polovico, ker ne vem če bom vse torte oblačila.

ok pol pa eno

clock-img

16.08.2010, 12:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Naj vam bo, ker ste glih ve:

user posted image

uaaaauuu...sej je dobra!!!user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 12:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lepa user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 12:56

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

uf šivilja, sej je čist huda torta user posted image

Jst sem pa tut pomalicala, zdej pa spet mal delat, da se ne bo spet preveč nabralo.

Eelyy, a pa si jih tut vprašala, če na zalogi nimajo nič? Ker jst enkrat tut nisem na polički več našla, pa so mi šli v skladišče iskat. Sicer skos neki filajo, ampak je zgleda tak promet...a dojiš pa ne?

clock-img

16.08.2010, 12:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

u šit, toča user posted image  še dobr, da so male kuglce, da ne bo avto nastradal...

šivilja, lepa torta user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.08.2010, 13:01

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Šivilja...ful lepa tortica user posted image

zdej sm pa lačna. En težek dan je danes...no vsaj meni in unimi s katerimi sem mogla danes delat ... grrrrrrrrr

clock-img

16.08.2010, 13:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Šivilja, ti se pa tut vsega lotiš!user posted image

Katmat, ti si tut dobra da razmišljaš o tem. Jaz bi okraševanje izpustilauser posted image Sej je fila dobra za pojest. In če torto poješ še preden jo uspeš slikat niti ne rabi tolk podrobnosti goruser posted image

clock-img

16.08.2010, 13:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, ti si tut dobra da razmišljaš o tem. Jaz bi okraševanje izpustilauser posted image Sej je fila dobra za pojest. In če torto poješ še preden jo uspeš slikat niti ne rabi tolk podrobnosti goruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, sej še mal pa greš domov. Pol pa še mal pa bojo šli otroc' spat user posted image Jaz se tut tolažim...

clock-img

16.08.2010, 13:22

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šivilja - kapo dol. koliko je pa kej okusna tale tičina ? meni se zdi, da je bila tale tvoja ladjica veliko okusnejša. user posted image user posted image user posted image

super ste ! mene ne boste videle z ročno narejeno tortico. to ponavadi uturim nekomu, da jo kupi za rojstni dan, kot darilo. itak so drage ko user posted image . pri domačem slaščičarju je 50 eur dok rečeš keks.

vam bom raje kakšne kremšnite spekla.user posted image

a piknik je že ta vikend ane ?

clock-img

16.08.2010, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

u šit, toča user posted image  še dobr, da so male kuglce, da ne bo avto nastradal...

šivilja, lepa torta user posted image

pr nas je tud mal...zdej pa ze sonce

clock-img

16.08.2010, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

šivilja - kapo dol. koliko je pa kej okusna tale tičina ? meni se zdi, da je bila tale tvoja ladjica veliko okusnejša. user posted image user posted image user posted image

super ste ! mene ne boste videle z ročno narejeno tortico. to ponavadi uturim nekomu, da jo kupi za rojstni dan, kot darilo. itak so drage ko user posted image . pri domačem slaščičarju je 50 eur dok rečeš keks.

vam bom raje kakšne kremšnite spekla.user posted image

a piknik je že ta vikend ane ?

naslednji

clock-img

16.08.2010, 13:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Maja, sej še mal pa greš domov. Pol pa še mal pa bojo šli otroc' spat user posted image Jaz se tut tolažim...

Aham...sm si domov privlekla eno škatlo dela.

Sem ji hotla predlagat, da kupi eno plastično ladjo, pa jo gor da user posted image

To jst prakticiram. M si je zaželela od Barbie letos. Pa ne vem če je ne bom glih gor posedla, pa bo.

clock-img

16.08.2010, 13:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

Maja, taki sva pač midve... Katmat pa rada packa avešuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image

Maja, taki sva pač midve... Katmat pa rada packa avešuser posted image user posted image user posted image

Ma njej je važno, da neki gnete, nama pa, da proč beživa od česarkoli, kar bi se hotlo gnest user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Ma njej je važno, da neki gnete, nama pa, da proč beživa od česarkoli, kar bi se hotlo gnest user posted image

istina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 13:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pol sem pa jest packa

clock-img

16.08.2010, 13:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ste dobile zemljevid??

clock-img

16.08.2010, 13:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

kam pa? jst nič user posted image

clock-img

16.08.2010, 14:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

na fb....mog bi bit

sem sam vam iz spiska poslala

clock-img

16.08.2010, 14:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

na fb....mog bi bit

Al sm čorava al pa nimam. Ne bom trdila, da nisem...vsaj danes ne user posted image  čorava mislim

clock-img

16.08.2010, 15:05

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

na fb....mog bi bit

Al sm čorava al pa nimam. Ne bom trdila, da nisem...vsaj danes ne user posted image  čorava mislim

Khm, jaz tudi nič ne najdem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem