cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

18.08.2010, 22:35

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Lahko noč moje Zmajčice.. Mirno noč brez prebujanja vam želim user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 07:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kako ste se mele uceraj??

clock-img

19.08.2010, 07:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

kati, super smo se mele, smeha polna skleda user posted image sam prezgodej zaprejo user posted image

clock-img

19.08.2010, 08:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Jutro!
kati, super smo se mele, smeha polna skleda user posted image sam prezgodej zaprejo user posted image

Ma res, čist prezgodej zaprejo.
Zakaj so pa une desce še pustili not?user posted image Me smo bile bolj zabavne, me bi morale še ostatuser posted image

clock-img

19.08.2010, 08:05

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Včeri je blo super.
Tako popoldan na Zbiljah, kot zvečer na večerji. Samo moja princesa ima zadnji teden manijo, da se zbudi ob petih in spi samo, če je priklopljena, drugače pa bluzi po postelji. In poslednično sem vsak dan od petih pokonci user posted image  Super priprava za službo, ko bomo itak vstajali petnajst do šestih, če ne prej.

Danes pa k frizerju!

clock-img

19.08.2010, 08:06

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Zakaj so pa une desce še pustili not?user posted image Me smo bile bolj zabavne, me bi morale še ostatuser posted image

Desci niso tako dojemljivi kot me in pomoje sploh niso mel pojma, da se zapira.

clock-img

19.08.2010, 08:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Desci niso tako dojemljivi kot me in pomoje sploh niso mel pojma, da se zapira.

sej resuser posted image

clock-img

19.08.2010, 08:20

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

clock-img

19.08.2010, 08:36

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro!

clock-img

19.08.2010, 08:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Uh gosto-besedne danes user posted image
Sem mislila zjutraj v lidl po trenirke pa se mi ni dalo...bom mogla it še obema kakšno lepo kupit.

Prosim prosim,če bo katera next naročala kejuser posted image

clock-img

19.08.2010, 09:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image res zgovorne na fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 09:03

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

noč spet mirna user posted image Mogoče bomo pa le doživeli daljše obdobje brez zbujanja in futranja. No, na začetku se je ene dvakrat zbudil, sem ga pobožala in je zaspal nazaj. Je bil pa zjutraj še čisto zaspan, čeprav je spal skoraj 11 ur. Ga bom morala prej dat spat zgleda.

Je pa že četrtek, jeeeeiiii user posted image

clock-img

19.08.2010, 09:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image res zgovorne na fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image

ane user posted image

NEEEEEEEE že četrtek user posted image ,moj gre v ponedeljek že nazaj v službo!

clock-img

19.08.2010, 09:24

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dudica - preko nexta sem se nekaj ogrevala.....ampak mi je kar drago. bom počakala še en mesec do konkretnega šopingauser posted image

clock-img

19.08.2010, 09:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ane user posted image

NEEEEEEEE že četrtek user posted image ,moj gre v ponedeljek že nazaj v službo!

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE že četrtek!!!!!!!!!!!!! moj v ponedeljek ne gre več v služboooooo

clock-img

19.08.2010, 09:27

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jesus, kuga se pa zmišljujete user posted image

dudi, naj odpre s.p., bo skoz doma, pol se ga boš pa hitr naveličala user posted image user posted image

kati, a niste še šli na dopust

clock-img

19.08.2010, 09:28

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šivilja - ja včeraj je bilo luštno na zbiljah. otroci so bili pa tudi pridni. dobra si, da jih porihtašuser posted image

clock-img

19.08.2010, 09:29

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

katmat - zakaj ne ? a si ga tko skurla ?

clock-img

19.08.2010, 09:30

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

katmat - zakaj ne ? a si ga tko skurla ?

mogoče ga je z valarjem, k sta se neki kregala user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 09:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

koalček jaz sem od nexta gledala hlače za Maje ker jih nujno rabim zarad vrtca pa se mi ne zdi drago no odvisno kje drugače ti kupuješ.

clock-img

19.08.2010, 09:42

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

majana, če odpre s.p., ga sploh ne bo doma. Moj, odkar je s.p., skos dela. No, sej verjetno bi v vsakem primeru, ampak zdej se večkrat dogaja, da sem samohranilka. V zadnjih treh dneh sva se videla vse skupaj kakih pet minut. Hvalabogu ima danes malo frej, da gremo vsaj zdravniku skupaj. 

clock-img

19.08.2010, 09:45

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

majana, če odpre s.p., ga sploh ne bo doma. Moj, odkar je s.p., skos dela. No, sej verjetno bi v vsakem primeru, ampak zdej se večkrat dogaja, da sem samohranilka. V zadnjih treh dneh sva se videla vse skupaj kakih pet minut. Hvalabogu ima danes malo frej, da gremo vsaj zdravniku skupaj. 

no, to je precej tut odvisno od dejavnosti user posted image obstaja precej reči, ko si vezan na računalnik oziroma delaš od doma in si lahko prilagajaš delovnik

clock-img

19.08.2010, 09:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma nc lustnga met tecnobo doma

clock-img

19.08.2010, 09:52

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

kako smo že včerej rekle.... u pojstli se vse poglihauser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 09:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

v tork bo luna, sej pol bo bolš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem