cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

19.08.2010, 12:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja a maš kartico njihovouser posted image
če na leto dovolj zapraviš tam ti obračunajo in dobiš bon če pa premalo pol pa nč ne dobiš

ja in se baje prenese naprej...tko so men obrazlozil....mam katrico....pa 3je smo kupovali nanjo...

pol je pa res čudno....poklič kaj se grejo

clock-img

19.08.2010, 12:18

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, sem se naučila v seb smejat user posted image  user posted image  user posted image

do neke mere to gre, sam kar je preveč je pa preveč. Sej na začetku teme, sem si mislila, pa čemu se pa vendar smejijo, saj ni nič takega. Pol pa nisem mogla nehat.

clock-img

19.08.2010, 12:19

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done

clock-img

19.08.2010, 12:20

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

clock-img

19.08.2010, 12:24

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majana - še tole - Katrinki je zjutraj voda odtekla in je šla rodit(sej včeraj je pa še nekaj pleskala)

oooo, dihamo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 12:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

da ne govorim o tem, da sem medtem riž pa šnicle zažgala - oz. je extremly well done

ja vidš, to pa RR dela  user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 12:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

who?

clock-img

19.08.2010, 12:28

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha
sivilja super komentarji!!
ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent!user posted image user posted image
jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim...

clock-img

19.08.2010, 12:28

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

who?

¸

ena Ljubljančanka - ta druzga (prva je julijka)

Ja, čist me boste pokvarle

clock-img

19.08.2010, 12:31

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

OMG OMG OMG zdaj sm jaz tud pogledala tele slikce....mislim...in kva, potem ko se otrok zbudi in vidi ta lustr??? a ne bo imel nocne more??? men je to mal kitsch.... ali potem ko je otrok mal starejsi in potem pridejo frendi...in ga vprasajo "kaj je to?"...hahahaha
ma ne samo to, pa se, ne vem ve, ampak jaz ko sm bla pri koncu sm bla tolk sitna, vse mi je slo na nerve...in potem se s mavcem oblagat??? potem cakat da se posusi.....mislim moras bit res pacijent!user posted image user posted image
jah, tud za mene poklicat CSD, jaz tudi nisem odtise naredila....kao...bom bom...in vsakic pozabim...

preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test?
Tko,da bo natančna prijava.
Aja, pa ta prve čevlje moraš dat vlit v bron.

clock-img

19.08.2010, 12:32

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

zdaj vas pa res moram mal zapustit in se posvetit bogim zanemarjanim otrokom

clock-img

19.08.2010, 12:41

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

preden podam prijavo mi povej - imaš spravljen posušen popek, ste posadili posteljico pod drevo, imaš zamrznjen prvi kakec in spravljen nosečniški test?

hahahhahahahahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 12:44

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Dej nehiiiii....k nimam waterproof maskare, kr sm socialc.

clock-img

19.08.2010, 12:47

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ja šit no...bomo mogle bit pa še 1x noseče, da si to stvorenje nardim.

Če ne za drugo, bo pol dober ščit, ko se bomo taškale. Večji ko bo trebuh, boljše bo. Torej šivilja...user posted image

clock-img

19.08.2010, 12:50

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

user posted image user posted image user posted image user posted image

posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto???

posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal...

zamrznjen prvi kakec  - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno??

in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil.....user posted image  ne en, ampak 3!!!! no comment!

prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron?

a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa!

a si sla k frizerju??? ali popoldan?

clock-img

19.08.2010, 12:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image user posted image user posted image user posted image

posušen popek - what???? ma no way!!! a ne vzame to babica in da v kanto???

posadili posteljico pod drevo - ehm...zivimo v stanovanju...to bi bilo mal komplicirano...ne vem ce bi se hisni svet s tem strinjal...

zamrznjen prvi kakec  - OMGGGGGG a to res delajo? kva? das v tupperware in zmrznes? in potem....ce po pomoti das v mikrovalno??

in spravljen nosečniški test?....jah...to zal moram rect da je moj to ne vem kam spravil.....user posted image  ne en, ampak 3!!!! no comment!

prve čevlje moraš dat vlit v bron - a jih se nosi....a potem D tud dam notr v bron?

a jah, lahk tud CSDju poves da tud med/takoj po porodu nisva nc slikala.... moj je pozabil aparat....grozna starsa!

a si sla k frizerju??? ali popoldan?

Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu user posted image

clock-img

19.08.2010, 12:54

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal

clock-img

19.08.2010, 13:00

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

ivancek ne rabis posnetkov....ko bodo otroc velki se bomo dobil....jest bom tebe v porodni oponašala ti pa mene če jih bo ze zanimal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....

clock-img

19.08.2010, 13:02

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

hahahaha...zdej bojo pa že mene začel čudn gledat, kaj se tok smejim. Ste prepričane, da niste nič spile?
Aja, drugače sem pa  jst tut za prijavit na csd-nisem še nič une otrokove knjige popisala. Te ta glavne podatke sem si pisala v tisti mali dnevnik, ki ga dobiš v porodnišnici, v ta veliko se pa nikakor ne spravim. Jo imam pri malemu v sobi in zvečer nikoli nočem hrupa tam zganjat user posted image Imamo pa odlitke rokice pa nogic, ker smo dobili že ob rojstvu malega, tko da sva se kar hitro spravila to delat.

Drugače je pa itak vse tukaj na forumu shranjeno, če kaj pozabim. Sem rekla, da bom šla enkrat vse svoje objave brat, da bom lahko povzetek naredila user posted image

Tista z odlitkom je pa men tut tko tko. Sem že enkrat na oprah vidla, kako so jih hvalil oh in sploh...sam to je res ogromna zadeva in če nimaš res velike bajte, nimaš tega kam dat. Mi je pa simpatična edin tista ideja, da je lučka zadaj. Ne bi pa otroka silila, da ima to v sobi...

clock-img

19.08.2010, 13:04

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

Upaš, da nikoli ne pogruntaš kaj si pojedu user posted image

mmmhhh a ce moz rece "mmmmmh okusno....."user posted image

mislim....ja itak nimam prostora v zamrzovalniku, pa se to notr dat...mah!.....ne vem kako je pr vas, mi ponavad ko vzamemo kaj iz zamrzovalnika  je to kot vedezevanje ..."kaj je to, a je zupca, gulas, minestrone?" nikoli ne ves.... user posted image user posted image user posted image  tko da bi blo mal risky....

clock-img

19.08.2010, 13:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  wow ja to bi bil "live re-enactment" hahahaha kot na tele programe na tv, tele "living" ali kaj podobnega....ali kaksna komedija.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 13:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo user posted image

clock-img

19.08.2010, 13:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst bi tisti odlitek edin v skret dala...bi me vsakič srat pognalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a deeeeeeeeeejjjj noooooooooooooooo....pobral me bo danes od smehhhhaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 13:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

omg user posted image

clock-img

19.08.2010, 13:41

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pa ne se smejat, nekateri to resno misljo. user posted image user posted image
Drgač pa jst kao neki pišem tist prvi album, ampak tusd ene slikice ni not. Mam pa prilepljen nosečniški trst, pa nogico sm zud odtisnla tm nek pri osmih mesecih user posted image

Pa kje so slikice teh trebuhov? Jst jih ne vidim na linkih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem