writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

06.06.2010, 20:21

clock-img

Anonimen

ne morem verjeti! danes vse na off? upam, da to pomeni, da ste uživale to nedeljo!

danes sem bolj lenarila, še celo nekaj časa sem si vzela samo zase (in računalnik). paše.

clock-img

06.06.2010, 20:44

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja k.tja - z možgani na off in čivavo na plažiuser posted image user posted image

danes smo otvorili sezono kopanja. na šobcuuser posted image  kaj je pasalo. in seveda posledica, mulčka ob sedmih že zaspala.

sicer pa gledamo talente kajne ?

clock-img

06.06.2010, 20:53

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mi smo preživeli lep, vroč vikend na morju, otrok je žural do 11h zvečer. Ampak ok nej ji bo, ker je bil vikend in vroče.

Majana
Čestitke J. za r.d.

Katarina Čestitke za Emo. user posted image user posted image

clock-img

06.06.2010, 21:00

clock-img

lake

pencil-img

3955

Talenti user posted image Ne vem a vse trema daje. 

clock-img

06.06.2010, 21:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čer user posted image  

sam da vas pozdravim... treba bajto pospravit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.06.2010, 21:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Čer!

Hvala za čestitke. Upam da bo naslednje leto res lažje user posted image

Crknjena sem totalno... Komi sem čakala da pridemo domov, in kaj nas pričaka? Mravlje, povsod. user posted image Nisem vedela al naj se jokam, bruham,... Da je bila zabava večja, me že tri dni boli grlo (nikamor več brez Justa!!!), sem tekla se najprej namazat, moj je moral na volitve, ker je pri nas v odboru, sem mu na pol kuhala kosilo, J. je bil tko tko, kot ponavadi (ok, na trenutke ful priden in namesto da bi se z njim igrala, sem pobijala po****** mravlje).
Mah, dan je bil za en k!

Upam da bo jutri boljše, če ne bo balkon spet v igri. user posted image

ledenka
, se dobimo ta teden kej pri Gajotu? bo senčka pasala...

clock-img

06.06.2010, 21:28

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

pišuka - celo milko sem pojedla. sem bla živčna, ker sem čakala izide referendumauser posted image user posted image

clock-img

06.06.2010, 23:51

clock-img

Anonimen

majana user posted image user posted image

koala.ček, kakšna je bila voda? za ofrišat ali za zmrznit?

grem spat. jutri je že ponedeljek.
želim vam lahko noč in prijetne sanje!

clock-img

07.06.2010, 07:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro!

clock-img

07.06.2010, 08:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Kako ste kaj? Spet bo vroč dan. Bo treba na tržnico začet hodit ob 9h...

Ob 11 imamo P, zdej pa moram it otroku dat zdravila. Bo spet kreg user posted image

clock-img

07.06.2010, 09:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja danes bo peklensko vroce....jao jao

gre kera na limonado pop?

clock-img

07.06.2010, 09:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image

gremo delat... moram v eni uri neki pripravit. moji možgani pa še spijo...

majana, za Gajota sem vedno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.06.2010, 09:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pridno delaj ledenka!

clock-img

07.06.2010, 09:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, smo na vezi user posted image

Kati, žal ne, k mamo ene obveznosti...

pismo ej, v petek je napovedano do 33 user posted image a ne more bit tam do 28, da se da še živet

clock-img

07.06.2010, 10:19

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

jutrcek.
uh dans sem lena. tukaj je neki praznik,tko da sem doma....in se v pizami.
hm, moram stanovanje zrihtat, ampak ne da mi se, a veste da je pol stvari se v skatlah.....

clock-img

07.06.2010, 10:20

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

sonce, 30°C....ja.....kva je to??
tukaj je sivo in tak dez.... super praznik, a ne! user posted image

clock-img

07.06.2010, 10:44

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

hvala vsem za lepe želje, se nisem imela nič časa oglasit čez vikend. V soboto smo praznovali moj in S.-jev rojstni dan na vikendu, je blo fino, spet sem se nalaufala, ampak je blo lepo, mali je bil dobre volje, o vročini ne duha ne sluha user posted image Pa veliko cot je dobil, tako da mi ne bo treba veliko kupovat za poletje, vsaj upam. Sem itak vsem rekla, da mu ne kupujejo igrač, ker jih nimamo več kam dat, obleke pa rabi.
Včeraj sem šla pa z malim še na en piknik h kolegici, ker je moj itak delal, pa se mi ni dalo notri čemet. Ampak me je mali skos šetal gor dol po štengah (obožuje stopnice), da se nisem mogla tut 5 minut v miru vsest pa počvekat.

Danes pa že službi, pa se mi nič ne da user posted image

clock-img

07.06.2010, 14:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nikjer nobene? grem na kavo na teraso user posted image

clock-img

07.06.2010, 16:29

clock-img

lake

pencil-img

3955

Vroče. Tud nismo nikol zadovoljni, prejšnji teden je bil mraz pa smo jamral, zdej  je pa prevroče pa spet jamramo user posted image

Sm Taji napihnla bazenček, če bo pa pridna bo pa še vodo dubla user posted image user posted image

clock-img

07.06.2010, 19:17

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

uh a res ni nobene....
jaz cel dan kao nekaj hodim dol-gor po stanovanju...nc pametnega...
pogresam D.

a ja...grem nekaj spackat za vecerjo...

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 7.6.2010 19:18:01 >

clock-img

07.06.2010, 21:04

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

aha, pa se nekaj. prej sm bla v centru....no comment...tukaj je ze eno par let "moda" hodit po mestu v pizami....mislim....dans v lokalnem "merkatorju" so ble sam take zenske oblecene v pizamo pa se tiste plisaste mehke copate za po stanovanju.... ne ni bilo zgodaj zjutraj, in ta trgovina je bolj dalec od mesta tko da ni da je zenska iz stanovanja na hitr sla dol kupit sladkor...17 ur je blo! sorry ampak jaz to res ne razumem.

clock-img

07.06.2010, 21:07

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pa ste res neki dolgočasne dons.

clock-img

07.06.2010, 21:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

aha, pa se nekaj. prej sm bla v centru....no comment...tukaj je ze eno par let "moda" hodit po mestu v pizami....mislim....dans v lokalnem "merkatorju" so ble sam take zenske oblecene v pizamo pa se tiste plisaste mehke copate za po stanovanju.... ne ni bilo zgodaj zjutraj, in ta trgovina je bolj dalec od mesta tko da ni da je zenska iz stanovanja na hitr sla dol kupit sladkor...17 ur je blo! sorry ampak jaz to res ne razumem.

user posted image user posted image user posted image

ivana, ko mi je bilo 18 let, sem po Portorožu okrog letala v pižami. pa takrat, se mi zdi, rejverji še niso bili popularniuser posted image
... je bila sicer bolj kot kombinizonček s kratkimi rokavi in hlačnicami... takšna plišasta, bela z modrimi in rdečimi črtami. se sicer sploh ni videlo, da je pižama.

lake, nikjer nobene,... a je bila T. pridna in si ji dotočila vodo?
pri nas U. sploh ne mara več biti v vodi. on bi samo rokice namakal.

šivilja, če smo se danes srečali_zs.user posted image

moj je bil danes orto priden: je oba otroka uspaval. meni pa se kar neki počiva. mi je prijetno, ker je tako toplo!

clock-img

07.06.2010, 21:23

clock-img

tubby

pencil-img

858

Dober večer

kako smo???

Jaz kr ok, ker se dopust bliža. U petek letimo user posted image
Priznam, veselim se user posted image

clock-img

07.06.2010, 21:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

LOL

a resno al kaj? user posted image user posted image user posted image

čudakinje user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem