writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

16.06.2010, 08:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a ni tko da to sele po dolocenemu letu delajo??

sej bi moža poslala. pri moških to naredijo v 5 minutah

tud bolj simpl poseg je....vsaj kokr jaz vem

clock-img

16.06.2010, 08:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jutro
kati na unga ja...nč hudga

Smo skor zaspali in smo se mogli na hitro zrihtat in pelat v vrtec...zdej sva pa z M. po zajtrku...deževno...

clock-img

16.06.2010, 08:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Zaspana... spimo tako slabo, da ni za govorit

Ne najdem materine dušice in bom znorela, ker me hoče spet grlo bolet user posted image

to je to...

kolegica k., a pa bi se tvoj strinjal da gre? user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudi....bom pogledala kaj si mi poslala....sam da ga najdem....tija nekam pospravila....

clock-img

16.06.2010, 08:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a vam slikam tijo???

mam prenosno posteljico in jogi za na morje ze doma in si je miska postregla z dop. pocitkom preden gre v vrtec...le kje....ne v postelji ne na veliki postelji ampak na jogiju na tleh....joj srcek moj

clock-img

16.06.2010, 08:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sm ti samo poslala če greš na kofi k sm šla v Lj učeri

clock-img

16.06.2010, 08:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ne najdem...ti cist po pravici povem...prej sem mela obe kartici v istem tlf zdej pa tanovga preizkusam in mam v dveh telefonih kartice

clock-img

16.06.2010, 08:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

evo naso frajlo

clock-img

16.06.2010, 09:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja kje pa je?

clock-img

16.06.2010, 09:28

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ne vidis cele slikice???jest jo?

clock-img

16.06.2010, 09:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a ne vidis cele slikice???jest jo?

noup ne vidim samo malo jogija

clock-img

16.06.2010, 09:44

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  

računalniki seveda spet ne delajo, je pa par nujnih zadev za porihtat... user posted image user posted image user posted image  

ga grem popolnoma izklopit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.06.2010, 09:49

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali odlično, tokrat brez budnice user posted image Se mi je pa zjutraj dvakrat pokakal-najprej v kahlo, pa čez pol ure še enkrat v plenico. Pa včeraj me je prvič pobožal...ga učimo božanja že od ne vem kdaj, pa je včeraj prvič pobožal, ko sva mu rekla, da poboža user posted image Pa celo nekoliko manj nas je pretepal user posted image

Novi otroci-bodo še počakali, se mi ne da. Pa tokrat sem sama poskrbela za zaščito, tko da zihr nč ne bo user posted image

Morje-bi jst tut šla, pa še nekaj časa ne bo nič. Mogoče naslednji vikend, če bo vreme, čas....bomo videli.

clock-img

16.06.2010, 09:56

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jutro... Mi že spimo prvo rundo... ga tile zobki na polno zdelujejo...

KatMat... je bila pa utrujena user posted image

Ledenka... sej bo...
Papua in Katja
... kako pridne otroke imatauser posted image ... moj ne pokaže nobenega interesa, jaz pa tudi ne user posted image

Moram pa danes iti v nabavo, plenice, kremice... še pa še... Pa se mi ne da... Pa likat se mi še manj ne da...

clock-img

16.06.2010, 10:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Tud naš Maj kaka v kahlico user posted image user posted image user posted image ko ga vidim da se napenja htro plenico dol in je kupček v kahlici,in potem tako ploska joj je srček user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:09

clock-img

Anonimen

jutrček!

petrazg, pri nas bo verjetno kakal v plenico do 3, letauser posted image  
ampak mi je dejstvo, da se zaveda tega opravila kot na novo odkrita topla voda... tile možgančki naših mulčkov dejansko delajo na razvoju!user posted image user posted image user posted image

Papua, S je pa orto hiter glede uvajanja! bravo!user posted image

KatMat, T. ima tako luštno odejico! si jo sama naredila?

mi2 z mulčkom sva že starejšega pospremila v vrtec, nakupila nekaj hrane, zdaj pa sva doma... še kakšno uro. sandale bo moj popoldne menjal, meni se ne da več nikamor. še v službo ne!

koala.ček, sem slišala da moška sterilizacija ni 100%.user posted image
jaz sem premišljevala, da bi se sama dala sterilizirat,... po 35. letu oz. nevemkoliko otrocih je to ženskam dovoljeno.

clock-img

16.06.2010, 10:34

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

katja, dvomim,da je kaj posebi hiter-že itak ponavadi zjutraj kaka,tako da ga pač posadim na kahlo, flašo v roke in dokler spije oz. poje (če mu dam še piškot), je kupček narejen. Na kahlo sem ga začela dajat pa zato, ker sem ga morala vsako jutro dvakrat preoblačit-ko se je zbudil, pa čez max pol ure, ko se je še pokakal. Je tut moja mami rekla, da nas je dala na kahlo takoj, ko smo samostojno sedeli...pa še tko simpl je pol rito spucat, ker ni vsa zamazana....

zuni pa sonček, jst pa v dolgih rokavih user posted image Sem že klimo prižgala, je savna tukaj notri drugače...

clock-img

16.06.2010, 11:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

zuni pa sonček, jst pa v dolgih rokavih user posted image Sem že klimo prižgala, je savna tukaj notri drugače...

meni je pa mal hladno, pa mam okno odprto. klima je seveda izklopljena...

kahla - M. tuli, če ga gor posadim, tudi na nastavku za WC mu ni všeč. bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.06.2010, 11:57

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

iiiiiii kati kakšen cmoček user posted image user posted image user posted image

no pri kahlo še vedno uporabljamo za na glavo, kot zaščitno sredstvo. pri tavelikem pa je krasen nadomestek za nogometno žogo.

pri nas dan in noč laufa klima - imamo stekleno stavbo in sicer tako, da oken ne moreš odpret. user posted image

clock-img

16.06.2010, 12:54

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

ooooo Kat kok je lustna!!!

clock-img

16.06.2010, 12:58

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ledenka, naš tudi ni hotel kar tko sedet, ga moram zaposlit. Zato mu pa dam flašo v roke, tko da je vsaj nekaj časa na miru. 

clock-img

16.06.2010, 13:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ooooo Kat kok je lustna!!!

podpis user posted image  

kolk so sladki, ko spijo user posted image

clock-img

16.06.2010, 14:47

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kolk so sladki, ko spijo user posted image

resnično so cukrčki user posted image

Našga f. so danes cepili. Se je zelo jokal ampak se je hitro potolažil.

če bo moj drugo leto ob takem času lulau in kakal v kahlico bom zelo vesela.

Pri nas se je ulilo kot pri norcih, tudi soparno je zelo. Klima mi pa ne dela vredu, ker jo je treba prepucat, filtre in to.

lepo se imejte na morju dopustniki.user posted image

clock-img

16.06.2010, 15:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grem počasi domov, greva z M. k frizerju user posted image  sem se odločila, da grem k drugi frizerki, moja dosedanja mi je mal dolgočasna user posted image  bom videla, kako bom zadovoljna...

clock-img

16.06.2010, 16:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ledenka, držim pesti za dober rezultat user posted image

Papua, kahlica? Bravo! Naš tavečji je še ne sprejema, z Majo se zato niti ne trudimuser posted image

Koalcek, ojej, to pa ne more bit prijetno... Obsojen na zdravila za vedno... Ampak samo da boš spet zdrava!

Vse ki potujete na morje- uživajteuser posted image Mi bomo kar doma, nam je še najlepše in najbolj komot.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem