IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Kaj zdej tolk iščejo in govorijo o neki Džovani
jz pojma nimam zakaj se gre... niti se npridružujem takim skupinam na FB
mi smo dons ALELUJA
celo noč spal, tako da sem sveža kot rožica

zaenkrat še kr spi.. tko da mam mal časa počekirat RR.. sem se začela kr dost redno oglašat, a ne... pohvaljena jz
mam pa dons dela da glava boli... košenje trave, povivanje oken, pospravljanje bajte, žehto že perem - glih čakam da konča da obesim in dam še eno prat.... kr ne vem kje bi začela...
koala.cek dobro opravi pri zobarju.. jz tud vedno pol bankomate iščem :) sem mislila da sem edina taka

ej, a vam je kej jasno glede tega našega zdravstva in potrjevanja zdravstvenih kartic... zanč k sem mela zobarja sem jo hota potrdit, ker mi je glih en dan prej potekla.. pa pridem do avtomata in gor piše da ni potrebno več potrjevati kartic... pol pa grem zanč k smo pršli z dopusta v KC k smo šli počekirat se, pa majo gor listek napisan da morš potrdit kartico.. in vprašam unga k je sedel v sprejemni pisarni kaj je zdej to, a se kartice potrjujejo al ne.. in reče da se ne več.. pa mu omenim, da ma 1m zraven svoje pisarne nalepljeno da se kartice potrjujejo - in pol od njega dobim odgovor, da se potrjujejo samo na določenih oddelkih

mislm halloo.. k da jz vem v naprej kam na keri oddelek me bojo poslal.. kje pa nej kartico pol sploh še potrdim če je na vseh avtomatih da ni več tega potrebno
drgač pa lep dan vsem
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2010 8:48:55 >