writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 1. del

clock-img

14.07.2010, 17:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

o bogi user posted image

Jaz grem pa zdaj v večerni šoping...juhu...user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 19:34

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

evo, se še jaz javim. V PEK sva vse opravila, sicer sva bla dobre 4 ure tam, tko da sem bla pol ko izžeta cunja, ampak važno, da je vse ok. Mu ne bodo dali nič zdravil, ker se je stanje samo od sebe že skoraj čisto popravilo. Pol sem pa rabila malo odspat, k sreči je tut mali spal tri ure, popoldne smo šli pa še na rožnik. Vroče pa za znoret. K sreči imamo doma klimo, da vsake tok malo shladimo...

clock-img

14.07.2010, 20:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image  za F!

Papua, super, da je za vami in ne bo treba zdravil user posted image

pivo bi...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

14.07.2010, 21:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  za F!

Papua, super, da je za vami in ne bo treba zdravil user posted image

pivo bi...

Ledenka, kako ste pri vas? A še sračkate?

clock-img

14.07.2010, 22:03

clock-img

Anonimen

še jaz pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za F!

clock-img

14.07.2010, 22:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Bogi Fuser posted image En koš pikapok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Ledenko in Majo ki sta imeli težek danuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 22:24

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in utrujene zmajske mamice

ledenka, sem prej ravno mislila nate in na pivo, ko smo šli mimo Gajota... se moramo dobit, magari okol 6, 7, se bosta že otroka tam igrala, sej majo travo user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 22:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bogi Fuser posted image En koš pikapok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Ledenko in Majo ki sta imeli težek danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mua? Gracias user posted image  Otroci spijo, tko da je vse pozabljeno. Že likam.

clock-img

14.07.2010, 22:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke in utrujene zmajske mamice

ledenka, sem prej ravno mislila nate in na pivo, ko smo šli mimo Gajota... se moramo dobit, magari okol 6, 7, se bosta že otroka tam igrala, sej majo travo user posted image user posted image

Pijanke user posted image

clock-img

14.07.2010, 22:39

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pijanke user posted image

no no, spet fovšija iz tebe govori

pa se presel user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 22:49

clock-img

majana79

pencil-img

8822

nočko! mižale kličejo user posted image

clock-img

14.07.2010, 22:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

nočko! mižale kličejo user posted image

roko na usta...al hočeš koga požret

clock-img

14.07.2010, 23:03

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Čer!

Sem utrujena in prav zaspana že sem pospravla,malega okopala pomila posodo user posted image T. zdvigne pa ga takoj začne špikati in ful boleti ker še ni šivov ven spravil in sem itak sama za vse noroooo res.
Tašča je pa tok pametna user posted image da je ni nikjer,ko jo človek rabi se norca dela in ma druge opravke ko bi vsaj res zmrznila v skrinji in ostala noteruser posted image ,mami je pri babici je bolana tko da je res pestro zelo...jst sem pa že nastopila v 38 ted.

Punce jst sem v vsaki trgovini pregledala te cicibanke in so povsod znižane le za 30% tud v cicibanovi trgovini?Kje bi lahko dobila kakšne superge dobre kvalitete,da so znižane bi se splačalo kupiti,zdej ko so znižanja da imamo za v vretc?

Kaj pa je z F. od Leele,da je spet na pediatrični?user posted image user posted image user posted image user posted image

papuang; a si dobila uno jantarjevo ogrlico,dej mi povej a pomaga vam?

nočkaaa:)

clock-img

15.07.2010, 07:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

elly jest sem kr nestrpna namesto tebeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 07:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Spali tako tako, še vedno ma pol nos in se mu zabaše user posted image

Še kaki 2 urci bi spala user posted image

clock-img

15.07.2010, 07:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za J.

ja to pa je vrtec....grozno

clock-img

15.07.2010, 07:47

clock-img

Anonimen

jutro!

taveliki danes ostal doma. tudi jutri bo. da ima še malo mame ta teden. je luštno imeti spet oba mulčka skupaj. za zdaj se še ne kregata.

vročina ja. jo nekateri težko prenašajo, še težje kot mraz. priporočam tople napitke, tako telo ni v šoku, ko je pregreto.

za vikend bo pa momentalna ohladitev...

clock-img

15.07.2010, 07:49

clock-img

Anonimen

user posted image  za bolančke.

eelyy, tudi jaz že nestrpno pričakujem, kdaj nas presenetiš. ime imata že izbrano?

clock-img

15.07.2010, 07:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  za bolančke.

eelyy, tudi jaz že nestrpno pričakujem, kdaj nas presenetiš. ime imata že izbrano?

se podpisem pod vprašanjeuser posted image

clock-img

15.07.2010, 08:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutrouser posted image tko je vroče da še ponoč ne morem spat. grrrrrr

ellyy, ti si pa res dobra! za vse sama... uf!

Majana user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:34

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dobro jutro,

res je vroče, tako da še največ naredim ponoči. posledica seveda, da hodim ob dveh spat. user posted image  sem še kar malo zalimana.

naš tudi ne gre danes v vrtec. je rekel včeraj, da je bilo vroče ko so šli ajat. bosta oba pri babici, ki je že zjutraj pripravila bazen user posted image user posted image

midva pa tudi razmišljava, da bi en bazen doma naredili. je treba narest investicijski načrtuser posted image

ellyy - drži se in veliko počivaj. Kdaj imaš PDP ?

clock-img

15.07.2010, 09:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro.

hvala za pikepoke user posted image  

M. je začel kašljat, pa danes je spet neki nerazpoložen... greva k P. user posted image  aj miss našo P!!!

shopping - po clecle sem naročila uggice natikače user posted image  

majana, pir, jaaaaaaaaaa user posted image  sej M je že znan pri Gajotu, ponavadi pije vodo, ki je za kužke user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.07.2010, 09:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro.

hvala za pikepoke user posted image  

M. je začel kašljat, pa danes je spet neki nerazpoložen... greva k P. user posted image  aj miss našo P!!!

shopping - po clecle sem naročila uggice natikače user posted image  

majana, pir, jaaaaaaaaaa user posted image  sej M je že znan pri Gajotu, ponavadi pije vodo, ki je za kužke user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka, jaz jo tudi pogrešam user posted image sploh nočem J. peljat nazaj, čeprav mi ni všeč da tako kašlja... itak bo Goluhova rekla da mu nič ni user posted image

M. je pa pravi ljubitelj živali, doma poje mačjo hrano, tam pasjo vodo... user posted image user posted image a bi mu ti kdaj kej za jest pa pit dala rajši? user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 09:39

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

papuang; a si dobila uno jantarjevo ogrlico,dej mi povej a pomaga vam?

ja, zbuja se zdaj skoraj nič. Danes se je zbudu sam ob dveh, da je jedel. Ne vem pa, če je to od ogrlice. Slini se itak skoz, ampak novih zobkov tut ne vidim. Bomo videli...

Sem šla pa danes kar z avtom v službo. Je blo že zjutraj tako vroče v stanovanju, da ni blo za živet. Kaj šele bo...pa se mi res ne da na polno švicat popoldne, se raje klimatiziram user posted image

Sva se pa midva z mojim tut začela pogovarjat, a bi že zdej začela delat na novem al čez eno leto...je ena sodelavka naredila pravosodnega zdej med porodniško pa me mika, da bi jst tut user posted image

clock-img

15.07.2010, 14:53

clock-img

Anonimen

uuuu, flaška! kaj že greješ za kuhano vino?user posted image user posted image

dejmo, punce,... gremo danes v 2. del!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem