writing-img

RE: finančna pomoč

clock-img

20.05.2010, 11:07

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007
sicer me pa en moški spodnji organ briga - vsak ima svoje...

Saj mene tudi - samo naj ve, da nas ne more takole imeti za norce, ker se z vsakim postom bolj in bolj zapleta in vedno bolj postajajo očitne njene laži.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

20.05.2010, 11:09

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007
sicer me pa en moški spodnji organ briga - vsak ima svoje...

Saj mene tudi - samo naj ve, da nas ne more takole imeti za norce, ker se z vsakim postom bolj in bolj zapleta in vedno bolj postajajo očitne njene laži.

podpis user posted image

clock-img

20.05.2010, 12:58

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Jest sem pa njen post glede plačevanja preživnine drugače razumela. Mislim, da je na splošno rekla, da sklad plača preživnino, potem trgajo pa očetu. Tako da mislim, da ni mislila na njenega moža.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

20.05.2010, 13:19

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Samo res abc100 - imaš prav glede tega - zdaj vidim.
Ampak se pa še vseeno neke druge stvari, ki jih piše, ne poklapajo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

20.05.2010, 16:37

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

lejte,če je človek v stiski gre prek svojega ponosa če ne zarad drugega zaradi svojih otrok.Je pa ta gospa zelo zrela,da nosi tretjega ;)in upam stavit,da bo prifurala še do četrtega,če ji bo ratal takole fehtati keš od ljudi.nekaterim je pač to nekak "bizniz"in hudujemo se mi k tega ne razumemo.Denarja ima pa na mesec več kot marsikateri od nas.Imam pol manj pa si ne upam sposodit od nikogar niti centa,ker ne morem vrniti user posted image

clock-img

21.05.2010, 15:04

clock-img

zofka15

pencil-img

55

Sem prebrala od prvega do zadnjega posta.Če že misliš lagat nekomu potem laži tako,da sama sebi verjameš.Ne pa,da enkrat pišeš tako drugič drugače.user posted image
A ne reč,da so ti že vodovod priklopili zdaj.

clock-img

21.05.2010, 19:48

clock-img

malamedika

pencil-img

353

jao kaj se ene spomnijo celo po forumu  prosit za denar  ne razumem kako vam kaj takega pride na pamet saj vas nihče ne pozna pa ste mislila da boste na  tak način prišla do denarja .Če bi  prosili za kaj drugega bi  verjetno  imela več sreče   user posted image

clock-img

25.05.2010, 16:42

clock-img

samohranilka

pencil-img

24

nisem rekla da mi plačuje sklad ,rekla sem da v slučaju če sklad plačuje ravno tako od njega terjajo

clock-img

26.05.2010, 08:31

clock-img

niwaj

pencil-img

219

No pa te mi popestrile jutro! :D
Nevem če naj zgodbi verjamem ali ne, niti ni važno, ker itak nimam denarja da bi ti pomagala.
Sem gledala na nepremičninah.net in za 8000€dobiš samo podrtijo. Mi smo najemniki že zelo dolgo, v cene garsonjer v Celju so od 120€naprej+stroški, tako da z 900€ bi lahko živela. Komot.

Če si pri bratu na netu, zakaj pa njega ne prosiš, da bi se začasno preselila k njemu, za pol leta, tolk da si neko vsoto našparaš??? Ali pa tvoja mama in oče ti ne moreta pomagat?!?

clock-img

26.05.2010, 10:45

clock-img

Fleka

pencil-img

835

Samohranilka,otrokom preživnina pripada četudi od jamstvenega sklada.Kako bodo oni od njega terjali pa mislim,da NI tvoj problem.user posted image Očitno imaš dovolj("preveč")financ,da si tega ne izboriš.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem