IZVIRNO SPOROČILO: mateja8
Jutro....
....današnja noč je bila pri nas nekaj posebnega. Vita se je zbujala na 2 uri, vmes pa se je 2x zbudil tudi Žiga. Js sm pa že tako slabo spala in se grozno počutila, tako da sem danes ko zombi.
Vsakič ko ga Vita kaj sračka rečem, da so zobki, pa smo še kar naprej brez njih. Ne vem kaj jo je mučilo. Nekaj jo je prav gotovo. Žiga je bil ponoči pa žejen.
Vita zdaj od 8.30 spi in upam, da se bo naspala in se zbudila taka kot jo poznamo - pravi sonček.
Js grem pa mal ležat, ker se spet slabo počutim.
Dober dan!
Tudi naša noč noč je bila katastrofalna, saj je dobesedno cvilil vsakih 15 minut, se priklapljal

, tako da sem bila celo jaz povožena.
Sicer pa smo imeli v vrtcu spoznavni sestanek s podpisom pogodbe. Naš, še en fantek in 2 punčki so vseskozi lazili okoli, Klemen se je dobesedno zmečkal z dvema punčkama. Pa med ravnateljičinim govorom je tudi vseskozi predaval.
Sicer pa je soseda, ki ima prav tako septemberko, zjutraj vsa prepadena povedala, da je prijateljičina 7 in pol mesečna hči ponoči padla s postelje na nočno omarico, si zlomila lobanjo in bila pod urgentno operirana. Torej, ekstremno je potrebno paziti s koničastmim predmeti in ostrim pohištvom v dojenčkovi bližini.