Dobro jutro!
Moj škratek v vrtcu, jaz pa visim na računalniku. Sem imela v planu šipe oprat, pa se je ulilo. Bom šla pa k frizerju. Se moram malo v red spravit sedaj, ko bom šla na šiht.
Tudi naš je ziheraš. Se je za kakšen korak ali dva že večkrat spustil. V nedeljo jih je naredil celo enih 5 ali 6. Vendar samo zato, ker je pozabil, da se ne drži, hotel je pa priti do polnih kozarcev na mizici v dnevni. Se mi pa zdi, da se ta teden manj spušča in da je še bolj previden. Mogoče je kje grdo padel, glede na to, da vsak dan iz vrtca prinese eni dve buški na glavici.

Pa še skoz je utrujen in nerazpoložen. Se samo nekaj zvija in po tleh polega popoldne. Sicer pa je bolje, da dobro natrenira ob opori in bo potem manj padal. Se mi zdi, da ga še preveč nosi. Čeprav se mi pa včasih zdi, da ko me drži za roko in hodi, da bi lahko počasi šel tudi sam.
Noč je bila ponovno pestra. Se mi zdi, da ga skoz nekaj zvija, ker stoka in prdi. Je bil celo noč prikolpljen kot na infutiji. Med polnočjo in drugo uro je bil sploh buden. Nato zaspal do petih. Od petih do šestih je bil priklopljen in se vmes zvijal. Nato sva pa vztala.
Tiste, ki malo poznate razmere v vrtcih, me zanima kako je s hrano v jaslih. Pri nas so včeraj za zajtrk jedli pice. Naš ni nič pojedel, ker je jokal. Zadnjič je prvič jedel v vrtcu tudi svinjino. Bila je nekakšna Štefani pečenka. Tudi to je dal ene 2x v usta. Imam občutek, da tem malim dajo vso packarijo, ki jo jemo odrasli. Kot sem že napisala, je prvič kosilal v vrtcu pasulj.
Se sploh ne čudim, da ima takšne prebavne težave. Sploh, ker ima tako problematično prebavo. Komaj smo se rešili krčev, je že vse po starem. Ali mogoče jaz kompliciram?????