IZVIRNO SPOROČILO: lean
Dan
mi smo pokonc že od pol sedmih, se še nisem k sebi spravla. Ta noč je spet bla katastrofa, skoz se je premetavala, si ni mogla najt pravega placa za spat, seveda temu primerno so sledili
. Sem ji kar zagrozila, da še ena taka noč pa roma nazaj v svojo posteljico, pol pa naj proba tam lazit, če bo našla plac. Sicer pa po ne vem kolkih eksperimentih v zadnjem mesecu, ji je pa trenutno najljubši položaj na trebuščku s pokrčenimi nogicami in dvignjeno rito
.
Zdaj pa s hojico dela kroge po hiši, upam da se bo zmatrala, da bo šla po zajtrku še malo spat.
Punce dajte malo bolj sodelovat! Imam še čas malo za nazaj pogledat, sem vidla vse svoje slovnične napake, kot da bi bla včasih nepismena
Dobro jutro!
Tudi naš je ta teden začel prakticirati ta položaj. Je prav smešen.
Tudi naša noč je bila obupna. Po dolgem času je spal spet pri nama. Ga sploh nisem mogla odklopit z

in dat nazaj v posteljico. Se je takoj zbudil in jokal. Zbujal se je kar naprej. Ga je pa celo noč kuhala vročina, zato sem mu ob štirih ponoči dala svečko (je bil čisto buden). Okrog petih je končno zaspal nazaj (za eno uro), nato pa prišel k meni v posteljo in se do jutra priklapljal. Zdaj se mi ne zdi vroč, tako da upam, da bo OK.
Grem pa jaz danes zase k zdravniku, ker me ponovno boli uho. Mislim, da bom dobila antibiotike.

Odkar sem rodila me skoz nekaj lovi. Pred tem sem bila zdrava kot riba.
Aja, od danes naprej nisva več na dieti. Sem se odločila, da poskusimo, če bo kaj razlike. Sem mu zjutraj dala Hipovo kašico za lahko noč, ki se meša z vodo. Pojedel je samo pol kavne slodelice. Pa še to je bila trda. Sploh nima apetita.
Naslednji teden pa poskusiva še z jajci.