pa kaj bo za vraga z otrokom narobe, če ga tašča vsak dan pocarta? četudi 5x na dan?
To, da moraš bit potem 5x na dan s taščo, ko bi mogoče bil rajši s kom drugim - ali pa sam, saj je vseeno. Zakaj bi MORAL bit s taščo ali komerkoli, če ti pač to ni v tej meri? Jaz imam recimo rada svobodo, da lahko grem, kamor mi paše, rada imam prijatelje, da se lahko vidim z njimi, rada imam čas samo za moje male in samo za lubija in rada imam čas, samo za nas vse skupaj - pa magari da ringarajo plešemo, pač paše. In ne bi mi pasalo, da bi vsak dan 5x ali pa tudi vsak dan samo 1x, ampak vsak dan morala viset tam - magari na kosilu ali kjerkoli.
Verjamem, da je fajn stiskat te male štruce in ne bojim se, da bi imeli malidve kogarkoli rajši kot starše, ker to ni naravno in ker tako zanič pa vendarle nisem

. Ampak enostavno ima dan 24 ur in dostikrat jih zmanjka za vse, kar bi radi naredili... Popoldne hitro mine in enostavno ga rabiš za svoje - in pač ni vsem tašča del družinice - tiste ožje, s katero bi si žel biti vsako popoldne...
Pa jo imam rada, super luštno mi je, ko se igrajo s tamalimi! Ampak vsak dan si pa tega ne bi želela, pa če sem zate 100x bolestno ljubosumna

. Ker vsak dan celo popoldne zabit za nekaj, do česar ti ni v tej meri, pomeni, da nimaš več svojega življenja - vsaj meni...
Še s prijatelji si ne želim biti vsak dan, pa si jih sam zbereš, imaš podobne vrednote, razmišljanje, zanimanja... V tej meri si želim svoje življenje delit samo z zelo izbranimi ljudmi: otroci in lubijem in to je to. Tudi z mamo in bratom si ne želim vsak dan čvekat ali ju vsak dan tu gledat. Eni pač rabimo malo večji maneverski prostor, verjamem, da je to težko razumet, če nisi tak...