writing-img

RE: Mariborčanke,11.del

clock-img

06.07.2010, 09:57

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

čez točno 1 mesec pa bomo tudi mi že pihali 1. svečkouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za 11 mesecev.

hvala user posted image

uuu še malo pa bo čaga! :) Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

clock-img

06.07.2010, 10:18

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

06.07.2010, 11:22

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

user posted image user posted image user posted image user posted image pa čestitke za 11 mesecev.

hvala user posted image

ja, pa še res je user posted image samo en dan pozneje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 11:22

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej ponoči zakuhal (39,3).user posted image Zgleda se bo res treba it pokazat. Zdaj spi (prinaša not za ponoči).

Drugače je pa zjutraj povedal prvi stavek (poleg "Kaj to je?", ki je bil dolgo na sporedu naj, naj besed). Ko sem mu pripravljala mleko je rekel "Tam mama kuka" (kuka=kuha).user posted image

Bogi user posted image Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za prvi stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 11:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 11:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

vser najboljše za 11.mesecev user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 12:10

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Bogi user posted image Upam, da bo čimprej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo za prvi stavek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

06.07.2010, 12:11

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

Čestitke. user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

06.07.2010, 12:34

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

vser najboljše za 11.mesecev user posted image user posted image

hvala user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

...končno doma...da se malo spočijem...celo juto laufala naokoliuser posted image rihtala osebne,pa zavarovanje, pa malo po štacunah....

Zdaj pa sem si veliko skodelo  sladoleda privoščlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.07.2010, 13:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

06.07.2010, 13:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

clock-img

06.07.2010, 13:15

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

ojoj, bogi fantek. Upam, da bo kmalu bolje!

clock-img

06.07.2010, 13:16

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Naša Maruška je pa včeraj imela 4 mesece :)

Čestitke. user posted image user posted image

hvala hvala user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:17

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

tnx user posted image
hvala user posted image

ja, pa še res je user posted image samo en dan pozneje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:20

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Midve sva ravno iz mesta prišle. Sva kafetkali, potem se je pa začela bunit. In pol sva šibali proti domu. Tak se je drla, da nisem vedla kaj bi. Vedno bolj hitro sva šibali in slačla sem jo, tak da je skor že cela naga bla. Ko sva domov prišli, pa se je umirila in zdaj se smeje in nekaj žlabudra... titi, mala nagajivka :) Z mene pa teče pot user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:21

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eto...tole sem dobila napisano nazaj na septembrkah glede Umaga...ko sem vprašala,kaj je narobe z Umagom))):
Pa mi naj ena pove....al sem res čuna in nora,ker grem v tja...user posted image  

"Za majski oddih čisto nič (travica, igrala, sprehajalne potke, vlakec,...) .... konec avgusta pa človek računa na lušno plažo in namakanje v vodi user posted image "

eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. user posted image
Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:26

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Maruška čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

eh, pa daj no. Eni tak, drugi drugače. Važno je da boste vi 4 uživali v kar pa sploh ne dvomim. user posted image
Pa to kar je napisano pod majski oddih je meni čisto dovolj, pa če se greš še v morje in bazen osvežit pa si tak zmagal. user posted image

mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamemuser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli ko se vrnem)))

clock-img

06.07.2010, 13:31

clock-img

katy83

pencil-img

6488

drugače pa naše user posted image   odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:34

clock-img

katy83

pencil-img

6488

mislim..katastrofa no...saj sem ji napisala,da enostavno nimam pod njemn post komentarja....pa ne vem no,pa sem bila v več možnih varjantah v istri...v puli tudi in se najdejo lepe plže....da pa je Umag tako nemogoč,pa skorajda ne verjamemuser posted image user posted image user posted image ...bomo vidli ko se vrnem)))

ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj.
Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana.
Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...)
no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.

clock-img

06.07.2010, 13:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja, ne vem, eni so pač malo bolj zbirčni al kaj.
Tudi jaz sem dala vso Istro čez po dolgem in širokem, pa nikjer nisem bla razočarana.
Ajde, res da raje grem nekam v Dalmacijo kot pa v Istro, ampak pač, ko imam zdaj otroka malo razmišljam še o čem drugem (vožnja, pa da je senčka, pa...)
no, res boš vidla kak bo, ko boš doli, ampak kot pravim, jaz sem same dobre stvari slišala o tem naselju.

ma ja itak...s popolnoma strinjam...

Samo me dvigne kouser posted image ...ko ti napišejo.....tak zaničljivo..ko enmu bedaku...Eh mislim, brezveze komentirta s takimi sploh...sicer pa je o takih in drugačnih "cvetkah"..že tako ali tako bilo včeraj dost govora tukajuser posted image  (matcar že ve, o čem govorim)user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

drugače pa naše user posted image   odpade, ker je neko bedno vreme, pa popoldan je dež napovedan. Smo prestavli na jutri. user posted image

pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo)))user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:44

clock-img

katy83

pencil-img

6488

pa saj je toplo zunaj...samo sonce ne pripeka tako zelo)))user posted image

ja, evo, sva se zdaj s sestrično zmenle, da se bomo dobili, pa verjetno gremo user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 13:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image da vročina čimprej neha kuhat
ter čestitke za 1.stavek user posted image user posted image

podpis!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem