writing-img

RE: Mariborčanke,11.del

clock-img

12.07.2010, 14:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ni hudo. Meni ni blo, no. Lahko pa grem s tabo. user posted image

fulll bi imela,pa se že par let spravljamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.07.2010, 14:05

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridemuser posted image

kak si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

s kom ali s čim? user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:06

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova user posted image user posted image user posted image

jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhhuser posted image

ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila user posted image user posted image

Tasa, kje imaš tatoo?

clock-img

12.07.2010, 14:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kak to, da si moraš obnovit? kaj si mela onega za 5 let?
jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča.

Katy a enega imaš? Kaj pa ?

Jaz mam metuljčka... http://i175.photobucket.com/albums/w150/aliciapatchett/Tattoo/ButterflyTattooedited.jpg takega.

clock-img

12.07.2010, 14:07

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image .

hm..jaz tudi...samo ne na sebiuser posted image ,jih rajše gledam na drugih,pa ne zaradi nizkega praga bolečine.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Meni pa je šel piercing v popek po 2 letih. Juheeeej, sem prišparala 40€, za ponovno luknjo user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da mi čimprej Pero odgovori kdaj bo imel cajt da mi tatoo obnovi, pol pa sem kot nova user posted image user posted image user posted image

jaz pa bi se dala tetovirat...gre kera z mano....me je strahhhhhhhhhhhhhhuser posted image

ma daj stara, lče sem se jaz dala, ko mam nizki prag bolečine pa še na takem mestu pol ...se boš še ti.- Če pa si 2 rodila user posted image user posted image

ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapečeuser posted image ...kje ga ima tasa?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

jaz sem fanica tatoo-jevuser posted image . Sem ga dobla od mame za 18.rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, bravouser posted image
saj ji v bistvu ni kaj dosti preostalo, ker sem že pri 15.letih jamrala o tatuju, pa pri 16. sem delat začela, tak da... bi si ga pač sama plačala
no, ampak moja mami je zakon. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tasa, kje imaš tatoo?

imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. user posted image user posted image user posted image Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:09

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ne, ne imam trajnega. Samo mi je že po mescu dni zbledel ful. In takrat ko bi morala nazaj nisem šla, ker sem zvedela da sem noseča.

lep je. user posted image
jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tasa, kje imaš tatoo?

imam ga na... hmm, saj sploh ne vem kak ti naj povem ker ne vem kiri del je to. user posted image user posted image user posted image Imam ga tam, ko slepič boli oz. bolj doli user posted image user posted image user posted image

ajauser posted image

jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tamuser posted image ...pa na vratu mi je superuser posted image

clock-img

12.07.2010, 14:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lep je. user posted image
jaz imam škorpijona. Bom pogledala, če imam kako sliko, pa jo prilimam. user posted image

dajte mi rečt...jaz bi imela neko kitajsko al pa arabsko črko.Pa bi predtem rada pomen teh črk...kje se to da videt oz. izvedet...user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ma mene to vse boli,dvomim da me to ne bi....kolegica je rekla da ni nič...edino barva malo zapečeuser posted image ...kje ga ima tasa?

jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB user posted image user posted image Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo. user posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tasa, kje imaš tatoo?

ajauser posted image

jaz bi ga na nogi spodaj nad stopalom imela...samo je kost tamuser posted image ...pa na vratu mi je superuser posted image

na kosti baje boli, tak mi je kolegica reklauser posted image

clock-img

12.07.2010, 14:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jupi...mojemu še ni gsm cinglal,kar pomeni da je jutri in danes pop.domauser posted image ..prav paše malo....da lahko pol šibamo v baumax...user posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz mam ČB ker je tud na netu bil ČB user posted image user posted image Jaz sem sliko sama cuj prnesla oz.kolegica jo je, jaz sem pol naenkrat dobila preblisk da se bom tetovirala. In sem ga vprašala, če ma kaj prosto še v tekočem tednu (in sem tak vedela, če bo reko da ne, da se tak nebom šla) pa je reko da si sam po malco skoči, da naj 5.minut počakam,. Aaaaaa, pol pa mi druga ni preostalo. user posted image user posted image

ja tako je pravuser posted image

jaz bi tud ČB imelauser posted image

clock-img

12.07.2010, 14:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

...kje je Lešnik??user posted image

lahko je v sladoledu, čokoladi, pecivu...user posted image

user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.07.2010, 14:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kako dobro testeninsko solato sem si naredila, njami. Ful osvežilna je.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

na kosti baje boli, tak mi je kolegica reklauser posted image

kaj pa na vratu?user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

dajte mi rečt...jaz bi imela neko kitajsko al pa arabsko črko.Pa bi predtem rada pomen teh črk...kje se to da videt oz. izvedet...user posted image

Vprašaš kakega arabca??

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Vprašaš kakega arabca??

eh...preveč vprašanjuser posted image

clock-img

12.07.2010, 14:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem perilo vun obesit...da mi prej sonce ne zaideuser posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

ne hvala, to ni zame...grem rajši rodit še 1x

clock-img

12.07.2010, 14:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

no, kje je mitnica jaz ne vem ampak pridemuser posted image

kak si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image

s kom ali s čim? user posted image

glavno, da prideš pa ni važno kam user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image
jaz pa mam sam govejo župo z knedli in solato - murke+paradajz za jest.

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Dober tek,botrca user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem