writing-img

RE: Mariborčanke,11.del

clock-img

28.05.2010, 22:24

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer user posted image in nočko. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

29.05.2010, 09:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.05.2010, 10:40

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan!

Trenutno uživam v miru in tišini. user posted image Moja dva se zuni sprehajata, jaz grem zdaj še kaj postorit, da nebom samo lenarla user posted image , pol skuhamo juhico in ga šibnemo na Pohorje na Dom Jelka, kjer ima moj srečanje bivših Lenčanov. Tak da upam da ne bo več dežeka in da nas ne bo preveč zeblo. Uživajte in se kaj tipkamo zvečer, seveda če bo katera slučajno po pomoti zašla sem gor.

Pa, pa.

clock-img

29.05.2010, 11:20

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

29.05.2010, 12:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

No ja za mene ničkaj preveč dober...sem angleščino pisala in je bilo fuulll težko...user posted image

Zdaj pa se od jeze bašem s sladoledom.......user posted image

Sem še sama do petih nekje,mojega v A ustrijo poslala,malečke še v varstvu,jaz pa bi se morala učit in mi niuser posted image

Ly....uživaj na Pohorju maximalnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.05.2010, 14:44

clock-img

petea

pencil-img

5336

Iščem starše otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki so jim letos zavrnili sprejem otroka v vrtec.

Ker občina trenutno kljub zakonskim zahtevam ne namerava zagotoviti dovolj prostora v vrtcih za vse vpisane otroke, hkrati pa ne zagotavlja drugih oblik organiziranega varstva za zavrnjene otroke, predlagam, da se starši zberemo in skupaj nastopimo k pogovorom o rešitvi problema s pristojnimi na občini.

Prosim, če se mi starši otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki ste ostali brez prostega mesta v naših vrtcih, javijo na e-pošto: vrtecCI@gmail.com.

Hvala!

clock-img

29.05.2010, 15:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ojla!
Mater,bi šla zaj ležat malo,pa dobim obiske.

Elevitka,te pol ne rabim tega okoli iskat,ampak samo dopis pošljem bivšemu delodajalcu,da mi to napiše vse?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.05.2010, 18:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mi pa hodimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim,Saš!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.05.2010, 18:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK.

ja, saj v ta ER 28 napišejo vse to.
Če pa sem jaz to zdaj mogla v L. nest.o sem šla pogodbo podpisat..

clock-img

29.05.2010, 18:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi pa hodimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Saš

clock-img

29.05.2010, 20:07

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daj mi povej,ki si ga dobila?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.05.2010, 21:08

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nočko,grem pred tv!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.05.2010, 21:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Bravo Saš.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2010, 21:55

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Na Pohorju smo se imeli fino, Dežeka do večera tudi ni bilo. Luka užival 100/h. Zdaj pa z mojim že spita, jaz še pa malo pred TV pol pa tudi spat.

Nočko.

clock-img

29.05.2010, 21:58

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Čer.

Smo bili danes s Tinejem pri dežurni in je dobil Ventolin pumpico pa tam so mu inhalacije delali. Tak mi je čudno kašljal in dihal ko stari kadilec. Baje je viroza in ima polno sluzi od prehlada, zato zožane dihalne poti in težje diha. Upam, da bo čimprej ok. V torek imamo kontrolo.

Drugače pa zvečer izkoriščam mir za učenje za strokovni izpit.user posted image

Lepo spite in nočko.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

30.05.2010, 07:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.05.2010, 08:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.05.2010, 08:58

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Meni pa je Saš včeraj zvečer zakuhal na 38,2,sem mu dala svečko Paracetamol in mu sploh ni prijela.Je reveža kuhalo celo noč.Zjutraj sem mu merla spet,pa kr 38,8,tak da sem mu dala svečko Voltaren,zaj pa je zaspal revežek.Pa iz noska mu tak teče,kašlja pa nič zaenkrat.

Zdaj pa že kuham juhico govejo,pa pečenko sem že dala pečt,pol še samo krompirčka naredim in juho zakuham,pa imamo kosilo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.05.2010, 09:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bogi Sašuser posted image user posted image user posted image

pridne ste....jaz pa ne bom kuhala,ker sem sama......pa itak nič nimam doma...bom kar pice vzela v pekarniuser posted image

NIč....se tipkamouser posted image

clock-img

30.05.2010, 09:58

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

clock-img

30.05.2010, 09:59

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bogi Sašuser posted image user posted image user posted image

Podpis in dodam še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2010, 10:30

clock-img

marta82

pencil-img

5534

user posted image user posted image user posted image za Saša-a.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

30.05.2010, 12:28

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Dober dan drage čvekuljeuser posted image .  Kako ste kaj? Kod vidim oz. koliko se okoli govoriuser posted image  ste kar zaposlene že z službamiuser posted image .  Pri nas nič kaj drastično novega. Otroci rastejo kot gobice, dela nam ne zmanjka in nam res ni nikoli dolgčas. Če nisem v službi seveda izkoristimo vsak prosti trenutek da smo skupaj. Za računalnik pa nimam niti volje, niti energijeuser posted image ............

Joj...... saj sploh ne vem kaj naj napišem, sem čisto ven padla iz tega........... no, se oglasim še kaj v bližnji prihodnosti.

Aja, kaj srečanja še imate kakšna? Jaz sem skoraj vsak popoldan tam zadaj za Astorijo, lahko se katera kaj oglasi mimouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

30.05.2010, 15:27

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasa prav kupila si obrazec ER 28????? kje???? če pa že nekaj časa ne obstaja, zato smo mi delavcem pisali samo izjave (pač navedlji smo vse te podatke, pa žig in podpis) .

matcar ja pač pošleš dopis in prosiš za potrdilo o teh podatkih, ker jih potrebuješ za novo službo. (pogovorno se še vedno uporablja ER28, da se ne dolgovezi ... potrdilo o bolniških in opravljenih urah v preteklem letu ... tak je pač krajše)

če pa se je spet kaj spremenilo v tem enem letu odkar sem na porodniški pa me razsvetlite !!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

30.05.2010, 16:23

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Elevitka,saj sem kr dopis poslala ja.Pa hvala za info.user posted image

Ja,Rubin mi je poslala sms,če katera rabi fuziološko,je ima precej na zalogi in sprašuje,kdaj bo kaka kava padla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem